will smith és jada pinkett smith

Will Smith-éken túl: 4 celebválás, ami sokkolta Hollywoodot

A napokban bombaként robbant a hír, mely szerint Will Smith és felesége, Jada Pinkett Smith már 2016 óta nem élnek együtt, bár még hivatalosan nem váltak el. Az évtizedek során pedig megannyi botrányos válástól volt hangos a bulvársajtó, így ennek apropóján összegyűjtöttünk négy emlékezetes szakítást Hollywoodból.


Brad Pitt és Jennifer Aniston

Jennifer Aniston \u00e9s Brad Pitt

Getty Images

Brad Pitt és Jennifer Aniston 2000-ben házasodott össze, és egy csapásra Hollywood egyik legkedveltebb sztárpárjává váltak. Az esküvőjüket a média, valamint a rajongók is fokozott figyelemmel kísérték, és sokáig úgy tűnt, hogy minden tökéletes.

Az idillinek tartott házasságuk azonban nem tartott sokáig, 2005-ben ugyanis bejelentették, hogy elválnak. A szakításukat körülvevő sajtóvisszhang óriási volt. Különösen azért, mert Pitt ebben az időszakban meglehetősen közel került Angelina Jolie-hoz, akivel a Mr. és Mrs. Smith című filmben ismerkedett meg. A pletykák pedig igazzá váltak: a két színész a forgatáson szeretett egymásba, Pitt pedig ezért hagyta el Anistont.

Ez is érdekelhet: Házasságtörés, szexuális zaklatás, testvérviszály – a brit királyi család legnagyobb botrányai

Tom Cruise és Nicole Kidman

Tom Cruise \u00e9s Nicole Kidman

Getty Images

Nicole Kidman és Tom Cruise válása a 2000-es évek elején Hollywood egyik legmegdöbbentőbb és legnagyobb figyelmet kapó válása volt. A nyilvánosság és a média számára a pár életét sokáig rejtély övezte, mivel a magánéletükről sosem beszéltek. A titokzatosság ellenére tökéletesnek gondolták kapcsolatukat, és olyan szövetségnek tűnt az övék, ami megingathatatlan.

A hír épp ezért sokként érte a nagyérdeműt, a szakítás okait pedig sosem hozták nyilvánosságra, így sokáig pletykák és találgatások keringtek arról, vajon miért döntöttek így. A legelterjedtebb teória szerint Kidman katolikusnak kívánta felnevelni gyermekeiket, míg Cruise a szcientológia eltökélt híve.

Jennifer Garner és Ben Affleck

Getty Images

Ben Affleck és Jennifer Garner válása is szintént sok embert megdöbbentett, mivel úgy tűnt, harmonikus családi életet élnek. Válásukat 2015-ben jelentették be. A pár kiadott egy közös nyilatkozatot, amelyben elmondták, hogy ezentúl barátságban, közösen nevelik gyermekeiket.

Különválásuk okait nem részletezték, de úgy tűnt, hogy a karrierjük és a nyilvánosság által gyakorolt nyomás is szerepet játszott ebben a döntésben.

Olvasd el ezt is! Hat botrány a zeneiparban, amit nehéz lenne elfelejteni

 Ashton Kutcher és Demi Moore

Getty Images

Hollywood feltűnő sztárpárjának, Ashton Kutchernek és Demi Moore-nak válása hosszú ideig foglalkoztatta a nyilvánosságot és a média figyelmét. A pár 2011-ben jelentette be válását. A hivatalos okokat azonban ők sem részletezték, de számos találgatás és pletyka keringett a szakításukról: például Kutcher hűtlensége, illetve a köztük lévő 15 év korkülönbség.

A figyelmetekbe ajánljuk