Óriási sztárparádé lesz Wes Anderson új filmje − itt az első előzetes!

Óriási sztárparádé lesz Wes Anderson új filmje − itt az első előzetes!

Wes Anderson legújabb filmje − amelynek főszereplői között egyszerre találunk friss és jól ismert arcokat −, 2023 júniusában kerül a mozikba.


A rendező tizenegyedik filmjének, az Aszteroidavárosnak most végre megérkezett az első hivatalos előzetese teljes pasztellszínű pompájában.

Ez is érdekelhet: Így még nem láttad a Grand Budapest Hotelt!

A film az 1950-es években, egy kitalált sivatagi városban játszódik, A francia kiadás című film folytatása: a fiatal csillagászok és űrkadétok éves találkozója körül forog, amelynek során a diákok és szüleik − valamint csillagászok és a hadsereg − egy több ezer évvel ezelőtti aszteroida-becsapódás helyszínére érkeznek. Még a csillagok is úgy állnak, hogy váratlan és „világmegváltó" eseményeket idézzenek elő.

Az új előzetes nyitójelenete, ahol az Anderson-kedvenc Jason Schwartzman felhívja az újonc Tom Hankset, hogy közölje vele, felrobbant a családi autója - nagyjából össze is foglalja a szereplőgárdát. Az Anderson tökéletesen szimmetrikus univerzumában ismerős és friss arcok parádéznak, mint Margot Robbie, Scarlett Johansson, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Jeffrey Wright, Ed Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Maya Hawke, Steve Carell, Hong Chau, Willem Dafoe és Jeff Goldblum.

Ha tovább olvasnál: 5 film a lakberendezés szerelmeseinek

Az előzetesből ítélve természetfeletti látogatókra is számíthatunk idegenek formájában, akik egy izzó, zöld repülő csészealjban szállnak le. Az egész városra kiterjedő lezárás közepette a szereplőknek meg kell majd küzdeniük az UFO-val, valamint tragikus családi halálesetekkel és az „élet értelmével" is.

Az Anderson és korábbi munkatársa, Roman Coppola által írt film június 16-án kerül a mozikba, szélesebb körben pedig június 23-án. A világpremierre az idei cannes-i filmfesztiválon, májusban számíthatunk.

Forrás: Dazed

el\u0151fizet\u00e9s

NYEREMÉNYJÁTÉK! Fizess elő most a Hamu és Gyémánt magazinra, és legyen tied nyereménykönyveink egyike, vagy egy 2 főre, 2 éjszakára szóló wellnesshétvége a harkányi Dráva Hotelbe! Az előfizetői oldal eléréséhez kattints IDE, a játékszabályt pedig erre linkre kattintva éred el!


A figyelmetekbe ajánljuk