katalin és vilmos
Fotó: Getty Images/Charlotte Graham-WPA Pool

Soha nem látott családi fotó: íme Vilmos és Katalin idei karácsonyi üdvözlőlapja

A királyi család rajongói minden évben várják a walesi herceg és hercegné karácsonyi üdvözlőlapját. Vilmos herceg és Katalin minden évvégén közzétesz egy családi fotót, amelyen gyerekeikkel közösen szerepelnek. Ez pedig idén sem történt másképp.

III. Károly király és Kamilla királyné a hét elején adta ki karácsonyi üdvözlőlapját, amely az első ünnepi üdvözlőlap az újonnan kinevezett uralkodótól II. Erzsébet királynő szeptemberi halála óta. Most pedig a walesi hercegi pár is megosztotta családi fotóját, amelyhez Matt Porteous fotós segítségét kérték, de ő készítette a család 2020-as karácsonyi üdvözlőlapját is, a norfolki rezidencián, Anmer Hallban.

Ez is érdekelhet: A korona: végre megvannak a tökéletes színészek Vilmos és Katalin szerepére

Az jelenleg nem tudni, hogy mikor és hol készült a fénykép, de az öltözékük alapján könnyen kitalálható, hogy jóval azelőtt, hogy az Egyesült Királyságban leesett volna az első hó.

Károly és Kamilla karácsonyi fotója pedig szeptember 3-án készült a Braemar Royal Highland Gathering-en, néhány nappal a királynő halála előtt.

Tavaly Harry és Meghan is közzé tett egy kedves karácsonyi üzenetet, amelyen egy fotó volt látható, amin két gyermekükkel, Archie-val és Lilibettel játszanak, 2022-re azonban még nem osztottak meg semmit. Bár a házaspár most sokkal izgalmas hírek miatt virít a címlapokon. A múlt héten jelent meg a Netflixen dokumentumfilmjük, a Harry és Meghan, ami már most hatalmas port kavart az Egyesült Királyságban.

(Marie Claire)

A figyelmetekbe ajánljuk