victoria beckham

Ezzel a luxusmárkával dobja piacra első órakollekcióját Victoria Beckham

Miután éveket töltött gyűjtőként, Victoria Beckham – az egykori Spice Girl és elismert divattervező – összefogott a Breitlinggel, hogy kiadja első órakollekcióját.


Bár a Spice Girlst szinte mindenki ismeri, Victoria Beckham pedig az egyik legnépszerűbb tagja, divattervezőként nagyobb karriert futott be, mint énekesként. A mesés ruhák és egyéb kiegészítők után pedig egy új területen kamatoztatta kreativitását és szépérzékét: a Breitling számára álmodott órakollekciót – számolt be a RobbReport.

Ez is érdekelhet: Befektetés miatt vásárolnál órákat? Ezek hozzá a legjobb luxusdarabok

A trendteremtő a svájci márka új Chronomat 36 Victoria Beckham órájára meglehetősen elegáns esztétikájú. A rozsdamentes acélból vagy aranyból készült óra egy idő- és dátumjelzéses modell, integrált karpereccel, és merész kék vagy zöld számlapokkal rendelkezik.

Ez egy fontos mérföldkő Beckham számára, de a Breitling 140 éves üzleti tevékenységének is jót tett egy kis újdonság.

Olvasd el ezt is! Meglepően olcsó órát mutatott be az Omega

Nagyon vonzott a Breitling öröksége. Tetszik, amit márkaként több mint egy évszázada képviselnek. Ez mindig is fontos volt számomra, amikor egy órába fektettem be a saját gyűjteményem kapcsán – olyan órát akarok, amelyet sok éven át fogok viselni, majd továbbadhatom a gyermekeimnek

– nyilatkozta Victoria Beckham.

Beckham szerint az óra tervezésének megközelítése hasonló volt ahhoz, ahogyan a ruhakollekcióját minden szezonban fejleszti, a környezetéből és élményeiből merítve az inspirációt. Azonban a Chronomat 36 Victoria Beckham új kihívások elé állította.

Az órák tervezésénél sokkal több megkötés van, mint például egy ruhakollekció tervezésénél. Amikor ilyen kis területen dolgozol, vannak határai annak, amit meg lehet csinálni. Erre nem számítottam, de ez az óragyártás természete, és nagyon élveztem a kihívást és a folyamatot, hogy a Breitlingtől megtanulhattam, hogyan tudjuk az elképzeléseimet átültetni ezekbe az órákba

– fejezte be.

A figyelmetekbe ajánljuk