rachel zegler west side story

Rachel Zegler

Nem hívták meg az Oscarra a 7 díjra jelölt West Side Story főszereplőjét

Egy egész világ szembesül most éppen azzal, hogy milyen hülye szabályok mentén dől el az, hogy ki kap meghívót és ki nem.


Mi kell ahhoz, hogy meghívást kapjunk az Oscar-gálára? Úgy tűnik, nem elég Steven SpielbergWest Side Story című filmjében szerepelni, amelyet hét díjra jelöltek, köztük a legjobb filmnek járó díjra. Legalábbis Rachel Zegler számára. Zegler aktívan jelen van a közösségi médiában, és nemrég posztolt néhány fotót az Instagramra, köztük egyet, amelyen egy díjátadó ünnepségre készült ruhában látható.

Amikor egy rajongó megjegyezte, hogy alig várja, hogy lássa, mit visel az Oscar-gálán, Zegler így válaszolt:

Nem vagyok meghívva, szóval melegítőnadrág és a pasim flanelje.

Ebből rögtön online felháborodás lett, hisz elég bizarr, hogy egy 7 Oscarra jelölt film főszereplőjét meg sem hívják a gálára, elvégre ő a film arca. Zegler hozzátette még később a felháborodást követően a következőket is:

Mindent kipróbáltam, de úgy tűnik, nem jön össze. A kanapémról fogok szurkolni a West Side Story-nak, és büszke leszek arra a munkára, amit 3 évvel ezelőtt fáradhatatlanul végeztünk. Remélem, hogy utolsó pillanatban bekövetkezik valamilyen csoda, és személyesen ünnepelhetem a filmünket, de hé, néha így megy ez, azt hiszem. Köszönöm a sokkot és a felháborodást - én is csalódott vagyok. De semmi baj. Annyira büszke vagyok a filmünkre.

A Los Angeles Times szerint az Oscar-jelöltek általában egy-egy extra jegyet kapnak a ceremóniára, és ha szeretnének még egy pár jegyet kérni, akkor az maximum 3 fő lehet. Maga Zegler nincs díjra jelölve, de ha az Akadémia nem is keresi meg őt az utolsó pillanatban egy meghívással, talán valaki más, aki a film miatt jelölést kapott, például maga Spielberg felveheti őt a plusz három tagjába.

Nemcsak a hivatalos jelöltek töltik meg a Dolby Színházat, a kaliforniai Hollywoodban található Dolby Színházat, ahol minden évben megrendezik az Oscar-gálát. Vannak helyek a showt közvetítő csatorna, a közvetítés szponzorai, a produkciós csapat, a könyvelők, a jogi csapat, a média, az Akadémiai Múzeum adományozói és különböző méltóságok számára is.

(Forrás: /Film)


A figyelmetekbe ajánljuk