tom cruise top gun

A Danger Zone újra dübörög: érkezik a Top Gun 3

Ezúttal nem kellett 36 évet várnia a rajongóknak, ugyanis a második rész után két évvel érkezik a harmadik felvonás, a Top Gun 3.


A hír azt követően érkezett, hogy Tom Cruise szenzációs (bár nem exkluzív) szerződést kötött a Warner Bros-szal, bár úgy tűnik, hogy most a Paramountnál is lesz egy kis dolga: hiszen érkezik a Top Gun 3. Noha egyelőre nem került megerősítésre, Cruise mellett valószínűleg Miles Teller és Glen Powell is visszatérhetnek majd a folytatásban – írja a Hollywood Reporter.

Ez is érdekelhet: Elárverezik Tom Cruise sisakját a Top Gunból

A készülőben lévő harmadik etap forgatókönyvét Ehren Kruger írja, aki a Maverickben is társíróként dolgozott. Sőt, a Paramountnál ez utóbbi film rendezőjét, Joseph Kosinskit is visszacsábítják. Ő pedig jelenleg Brad Pitt-tel dolgozik egy Magyarországon is forgó Forma–1-es filmen.

A produkció második része, a Top Gun: Maverick, óriási sikert aratott világszerte, csak az USA-ban több mint 78 millió jegyet adtak el rá. Emellett a mozi a New York-i Filmkritikusok Körének díját is elnyerte a legjobb operatőri munkáért, így nem csoda, hogy újabb résszel rukkol elő a stúdió.

A figyelmetekbe ajánljuk