the weeknd

Még egyetlen szám se volt ilyen hosszú ideig az Egyesült Államok legrégebbi és legfontosabb slágerlistájának élbolyában.


The Weeknd még 2019-ben adta ki a Blinding Lights kislemezét. Most pedig az Egyesült Államok vezető slágerlistáján, a Billboard Hot100-en ez előző hetet a harmadik helyen zárta. Ezzel pedig 52. hete, vagyis egy kerek éve nem mozdult el a top10-ből, ami egy új rekord. Eddig a legközelebb az egy évhez Post Malone járt, aki a Circlesszel 39 héten át volt az élbolyban.

Ráadásul a Blinding Lights 43 hetet az 52-ből a dobogón töltött, amitől csak még lenyűgözőbb a menetelése. A következő rekord, ami a szeme előtt lebeghet, az a legtöbb eltöltött idő az Egyesült Államok 100 leghallgatottabb számának listáján, jelenleg 65 hétnél jár. A létező rekord 87, ezt az Imagine Dragons állította fel a Radioactive-val.

Ha 23 hét múlva, valamikor augusztus környékén még mindig nem kopott ki The Weeknd slágere a legjobb százból, amire egyébként jó esély van, akkor újabb rekordot állít fel majd.

(Forrás: Complex)


A figyelmetekbe ajánljuk