Kylo Ren.
Lucasfilm

A Star Wars főszereplője szerint túl fárasztó volt a film forgatása, azt is elárulta, miért

A Star Wars-mozik Kylo Ren-je, Adam Driver érdekes részleteket árult el az ikonikus filmsorozatról.


Adam Driver nemrégiben a Smartless című podcast vendége volt, ahol elsősorban a most megjelent filmjéről, a Ferrariról beszélt – írja a Slash Film.

Mivel a színész a Star Wars-univerzum egyik főszereplője volt, a kérdező természetesen az ikonikus franchise-ról is kifaggatta Drivert, aki érdekes dolgokat árult el.

Ez is érdekelhet: Egy furcsa kalap okozott balesetet a Star Wars forgatásán

A sztár először is leszögezte, hogy biztosan nem fog visszatérni a Messzi, messzi galaxis világába, így tehát Adam Drivertől muszáj lesz elbúcsúzniuk a Star Wars-fanoknak.

A színész azonban nem állt meg itt, hanem arról is beszélt, hogy azért sem szerepelne többé egy ilyen nagyszabású blockbusterben, mivel a munka tempója nem ideális a számára, ugyanis egy ekkora produkció forgatása igen lassan zajlik.

A Star Wars sokkal kimerítőbb volt számomra. Saját magam miatt volt fárasztó, mert korábban nem igazán találtam rá egy ekkora forgatás lendületére. Minden, amin eddig dolgoztam, elég kicsi volt, és elég gyorsan mozgott [...] Általában a rendező határozza meg a forgatás tempóját. Nem szeretek az lenni, aki megpróbálja irányítani a díszlet ritmusát vagy tempóját. Nekem kell alkalmazkodnom

– mondta.

A figyelmetekbe ajánljuk