A rajongók szerint erre a rokonára hasonlít legjobban Sarolta hercegnő
Getty Images

A rajongók szerint erre a rokonára hasonlít legjobban Sarolta hercegnő

Sarolta és Vilmos közös videója után a rajongók lázas találgatásokba kezdtek, miszerint kire is hasonlít valójában a 7 éves hercegnő.


Talán láttad azt a videót, amelyet Vilmos herceg, Cambridge hercege osztott meg a múlt hónapban a női futball-Európa bajnokság döntője előtt.

Mindketten sok szerencsét szeretnénk kívánni az oroszlánoknak ma este, elképesztően jól teljesítettetek a versenyen, és mi végig drukkoltunk nektek!

– mondta Vilmos, Sarolta hercegnő pedig hozzátette:

Sok szerencsét, remélem, hogy győztök. Viszlát!

Ritkán látni olyan videót, amelyen a Cambridge-gyerekek a kamerába beszélnek, pont emiatt a rajongók kapva kaptak az alkalmon, hogy megállapítsák, kire is hasonlít az ifjú hercegnő.

Sokan egyetértettek abban, hogy Sarolta egyre inkább úgy néz ki, mint néhai nagymamája, Diána hercegné.

Az egyik fan ezt írta:

Sarolta kezd hasonlítani Diána hercegnére.

Egy másik egyenesen Vilmos herceghez fordult:

Sarolta gyönyörű, látom benne anyukádat, Diánát, gyönyörű!

De a hétéves kislányt nem csak Diánához hasonlították. A rajongók gyorsan rámutattak a Katalin hercegnére való hasonlóságára is. Nem ez az első alkalom, hogy a rajongók felhívják a figyelmet a Sarolta hercegnő és a hercegné közötti hasonlóságra, hiszen a kislányt már korábban is látták, amint az anyukája gesztusait másolja.

Egy rajongó megosztotta elemzését, a focis videó alatt kommentálva:

Sarolta hercegnő = Diána hercegné kinézete + Katalin sajátosságai.

Vilmos herceg számára valószínűleg óriási jelentőséggel bír majd, hogy gyermekei egyre többet mutatnak édesanyja vonásaiból. Köztudott tény, hogy rendszeresen beszél nekik Diánáról. Így bár soha nem találkozhattak vele, a néhai hercegné mindig is fontos része lesz a gyerekek életének.

Forrás: Marie Claire UK

A figyelmetekbe ajánljuk