Vilmos, Katalin és gyermekeik, György, Sarolta és Lajos
Fotó: Getty Images

A három gyermek jövője teljesen eltér egymástól

Katalin és Vilmos már most kijelölte Sarolta és Lajos szerepét a családban

Bennfentesek szerint a walesi hercegi pár mindent megtesz azért, hogy Sarolta és Lajos ugyanolyan fontosnak és hasznosnak érezze magát, mint idősebb testvérük, György herceg.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, György hercegre hamarosan a testvéreitől jelentősen eltérő élet vár majd. Vilmos és Katalin legidősebb gyermeke ugyan még csak 11 éves, de ő a második a trónöröklési sorban, pontosan ezért már most elkezdik felkészíteni a későbbi, elkerülhetetlen szerepére, vagyis arra, hogy egy napon ő lesz az Egyesült Királyság királya.

A Marie Claire információi szerint ez egy különösen érzékeny pont a királyi család életében, amit Vilmos és Katalin igyekeznek a lehető legnagyobb odafigyeléssel kezelni. Sokak szerint ugyanis épp ez a fajta különbségtétel okozta a walesi herceg és testvére, Harry közti viszályt is – a hírek szerint ugyanis Harry mindig is kevesebbnek, rosszabbnak érezte magát a bátyjánál.

Ez is érdekelhet! Ezzel az üzenettel köszöntötte a 40 éves Harry herceget családja

Az elsőszülötteknek mindig is különösen nagy figyelem jutott a családon belül, de Katalin és Vilmos ezt a hagyományt is igyekeznek kicsit kitágítani. Modernebb, fiatalosabb monarchiát szeretnének kialakítani és ehhez hozzátartozik az is, hogy nem tesznek különbséget György és a többi gyermek között – még akkor sem, ha szinte biztos, hogy György lesz az egyetlen, aki egy napon a trónra kerül majd

– idézi a portál Jennie Bondot, a királyi család egyik szakértőjét.

A bennfentes hozzátette, hogy

könnyen lehet, hogy Lajos a hadsereg valamelyik részében találja majd meg a hivatását, Sarolta pedig jótékonysági szervezetekkel dolgozhat együtt a jövőben.

Ezt is olvasd el! Csak azért született, hogy tartalék legyen – 40 éves lett Harry herceg

Ma már mindenki tudja, hogy Harry mennyit szenvedett a különbségtétel miatt, amit gyerekkorában tapasztalt. A családban senki nem szeretné azt, hogy ez megismétlődjön. Vilmosnak és Katalinnak fontos, hogy a gyerekeik tudják, hogy milyen szerepet töltenek be az uralkodóházban, de az még fontosabb, hogy tisztában legyenek azzal, hogy a családban egyenlőek. Nem tesznek különbséget köztük, mert látták Harryn, hogy ez mekkora fájdalommal jár.


A figyelmetekbe ajánljuk