5 +1 szabadidős tevékenység, amihez a pergola tökéletes környezetet biztosít

5 +1 szabadidős tevékenység, amihez a pergola tökéletes környezetet biztosít

A jó idő beköszöntével mindannyiunk több időt szeretne eltölteni a természet inspiráló közelségében. A Renson pergolái ezt a vágyat úgy teljesítik, hogy közben egy időjárási viszontagságoktól védett életteret hoznak létre a kertünkben. Alábbi cikkünkben összegyűjtöttünk 5 mindennapos tevékenységet, amelyeket bármikor jókedvvel végezhetünk egy pergola árnyéka alatt.



1. Filmnézés

Melyik filmkedvelő ne alakítana ki szívesen egy mozit otthonában? A Renson letisztult stílusú pergolái tökéletes helyszínként szolgálhatnak egy házi filmszínház kialakításában: egy nagyobb tévé vagy egy projektor beszerzése mellett pár szék vagy kanapé, egy kis popcorn és indulhatnak is nyáron a bekuckózós filmmaratonok.

2. Edzés

Bár a mindennapos testmozgásra szükségünk van, sokszor kifejezetten nem egyszerű hozzá motivációt találnunk. Egy kültéri edzés a friss levegőn azonban mindenképp feltöltőbb és inspirálóbb, mint a négy fal között elvégezni a betervezett gyakorlatokat. A pergolák alatt úgy érezhetjük majd magunkat – bármilyen edzésforma esetén – mintha kinn a természetben mozognánk, mégis pár lépésre leszünk csak saját otthonunktól.

3. ​Olvasás

Kevés kellemesebb időtöltés létezik, mint elmerülni egy tartalmas könyv mélységeibe – főleg nyáron a saját kertünkben. Árnyék, illetve komfortos ülő- vagy fekvőhely híján azonban hamar elmehet a kedvünk az olvasástól. A Renson pergolái azonban megoldják ezt a problémát is: alattuk – napfénytől, forróságtól és csapadékoktól védve – élhetjük át a könyvek adta élményeket.

4. Közösségi játékok

Ne feledkezzünk meg azokról a szórakoztató sportokról sem, amelyek közösségi élménnyel bírnak. Egy darts, egy csocsó- vagy egy billiárdasztal könnyedén elfér a Renson tágas pergolái alatt. De akár egy játszósarkot is létrehozhatunk, benne egy játékkonzollal és pár babzsákkal. Igazi közösségi teret varázsolunk majd ezekkel, ahol indulhat a szórakozás akár a barátokkal, akár a családdal.

5. Home office

Gondoljunk csak bele: felnézünk a laptopunkból, és zöld fák és bokrok köszönnek vissza. Alakítsunk ki egy olyan munkakörnyezetet, ahol a természet közelében friss levegőt szívva hatékonyabban és jobb hangulatban tudjuk elvégezni munkánkat. A Renson pergolái erre is a lehető legideálisabb választások.

+1: Hűsölés a nyári forróságban

A pergolák az év összes időszakában menedékként szolgálnak. Legyen szó akár az előttünk álló nyár hőhullámairól, amely során erős UV-sugárzásnak leszünk kitéve, a Renson termékei hűsítő árnyékot adnak majd. Egy hely, ahol nem érezzük meg a kánikula fullasztó hatásait, és kellemes környezetben élvezhetjük ki a nyári napsütés minden előnyét.

(x)

A figyelmetekbe ajánljuk