4 családi esemény, amit a pergola alatt a legjobb eltölteni

4 családi esemény, amit a pergola alatt a legjobb eltölteni

Egy Renson pergola és az alatta kialakított élettér lehetővé teszi, hogy télen-nyáron tökéletes kényelemben élvezzük a természet közelségét. Családunk valószínűleg egy csapásra beleszeret majd kertünk új ékkövébe – főleg, ha közös programokat is szervezünk alatta. Ehhez adunk most néhány ötletet.


​Születésnap

Napjainkban sok időt töltünk zárt terekben, pedig mindannyiunknak szüksége van a természetre ahhoz, hogy feltöltődjünk a hétköznapi rohanás után. A pergola úgy marad teljesen nyitott és természetközeli, hogy közben véd az elemektől és kényelmes életteret biztosít. Emiatt pedig tökéletes egy családi szülinapozáshoz – akár nagyobb szabású összejövetelt tervezünk, akár szűk körben koccintanánk.

Diplomaosztó

Apropó, koccintás: kevés ideálisabb hely jut eszünkbe egy diplomaosztó megünnepléséhez, mint egy letisztult, napfényes pergola. Az otthonunk közelségében minden családtag kényelembe helyezheti magát, az esztétikus helyszín miatt mégis olyan, mintha egy exkluzív étterem kertjében vendégeskednénk.

Kerti parti

Bár elméletben sokan szeretnek kerti partit tartani, a legtöbben nem bírják az ezzel járó kellemetlenségeket. A saját kerti pergola ebben is segítségünkre van: se a gyerekeknek, se nekünk nem kell a szúnyogoktól vagy épp az esőtől tartanunk, mégis a megszokottól teljesen különböző környezetben, a természet ölén élvezhetjük szeretteink társasáságát.

Eljegyzés

Sokak életének egyik legszebb pillanata, az eljegyzés szintén elképzelhetetlen családunk nélkül. A közös ünnepléshez pedig nem kell messzire mennünk, elég, ha kisétálunk a kertünkben álló pergolához – így ahelyett, hogy asztalfoglalással és autózással vesződnénk, a valóban fontos dolgokra kerülhet a fókusz.

További ötletek

Közös sportolás

Céges csapatépítés

Me-time

(x)

A figyelmetekbe ajánljuk