Regé Jean Page.
Netflix

A Bridgerton család szépfiúja lehet a következő 007-es

Rengeteg találgatás folyt arról, hogy ki lesz a következő James Bond. Rengeteg név felmerült már, Henry Cavilltől kezdve Idris Elbán át Regé-Jean Page-ig.


A pletykák – miszerint az ex-Bridgerton-sztár, Regé-Jean Page vállalja az ikonikus szerepet – most felerősödtek, részben a DeuxMoi nevű celebpletyka-fióknak köszönhetően.

Regé-Jean Page-t – aki jelenleg új filmjét, a Szürke ember című mozit népszerűsíti – a vörös szőnyegen és a sajtótájékoztatókon is kérdezték a pletykákról. Válaszai kitérőek voltak, ami egyesek azon elméleteit táplálja, hogy a 007-es szerep már a láthatáron van.

Sőt egyesek azt pletykálják, hogy Page azért nem vállalta a Bridgerton második évadában való szereplést, mert már az új Bond-filmre koncentrál, mondjuk ez a verzió elég valószínűtlennek tűnik.

A Bridgerton első évadának befejezése után jelentették be, hogy Regé-Jean, aki Hastings hercegeként lopta be magát a nézők szívébe, nem tér vissza a Netflix sikersorozatába.

A Bond-pletykákkal kapcsolatban korábban Page a Mirrornak így nyilatkozott:

Ah, a B betűs szó. Azt hiszem, ha brit vagy, és bármi figyelemre méltó dolgot csinálsz, akkor az emberek elkezdenek erről beszélni. Ez elég normális, és hízelgő, hogy én is a britek azon kategóriájába tartozom, akiket az emberek észrevettek.

Forrás: Marie Claire UK

A figyelmetekbe ajánljuk