rami malek cartier reklám

Cartier: Rami Malek és Catherine Deneuve különös időutazásra hív minket

Több mint 25 évvel megalkotása után a Tank Française karóra ismét reflektorfénybe került egy a Cartierhez méltó reklámfilmben.


Az új Tank Francaise bemutatására a Cartier egy különleges reklámmal rukkolt elő, amit Guy Ritchie rendezett, és amelyben Rami Malek és Catherine Deneuve is feltűnik.

Ez is érdekelhet: Nem kell rajongónak lenned ahhoz, hogy gyönyörűnek találd ezeket az órákat

Az első Cartier Tank órát több mint 100 évvel ezelőtt, 1917-ben mutatták be a világnak. Louis Cartier tervezte, aki szenvedélyesen imádta a letisztult formákat, és akit a korszak tankjai inspiráltak. Majd öt évvel később, 1922-ben követte a Tank Louis Cartier, amely egy nyújtott csuklós és lágyított élekkel rendelkező változat volt. Egy hosszabb kihagyás után, 1977-ben vette újra szemügyre a Cartier a Tankot, és kiadta a Tank Must De Cartier kollekciót, amely olyan órákat tartalmazott, amelyek számlapja nem tartalmazott számokat, és olyan kövek felhasználásával készültek, mint az ónix és a korall.

A Tank Americaine 1988-ban jelent meg, ami egy kompaktabb, téglalap alakú óra volt, nagyobb számlapokkal. Végül 1996-ban debütált a Tank Francaise, az első integrált fém karpánttal ellátott óra.

A reklámban pedig ezt az evolúciót követhetjük végig.

A Catherine Deneuve és Rami Malek által megtestesített új Tank Française az avantgárd szellemiség kifejeződése, valamint Párizshoz, annak szabadságához és kreativitásához köt bennünket, ahhoz a kulturális központhoz, amelyet az újhullámos művészet olyan jól megragadott.

A figyelmetekbe ajánljuk