Kill Bill c. filmről emezek és lemezborítók
Fotó: Shutterstock

Quentin Tarantino végre elárulta, hogy lesz-e folytatása a Kill Billnek

A kultikus rendező rengeteg rajongója remélte, hogy tényleg visszatér a Kill Bill-univerzum, sőt sokan már azt pletykálták, hogy Tarantino pont Uma Thurman lányát, már a Volt egyszer egy Hollywoodban is megfordult Maya Hawke-ot teszi a film főszereplőjévl. Egy új interjúban azonban a direktor cáfolta, hogy sor kerülne valaha is az újabb, harmadik részre.



Uma Thurman – aki a főszereplő mellett a Kill Bill történetének, elkészítésének egyik ötletgazdája is volt – még tavaly, 2022-ben is meglebegtette egy esetleges folytatás lehetőségét.

Nem igazán tudok róla semmit sem mondani. Úgy értem, az évek során már szóba került. Valóban gondoltunk rá, hogy megcsinálhatnánk, de már nagyon régen. Nem látom közvetlenül ezt jelenleg a láthatáron.

– mondta egy showműsorban.

Ezt is olvasd el: Emiatt a film miatt Tarantino újragondolta a Kill Bill egy egész jelenetét

Tarantino azonban a napokban egyik nyilatkozatában így beszélt az esetleges trilógiává bővítő Kill Bill 3 létrejöttének esélyeiről:

Nem látok ilyenre esélyt. Az utolsó filmem egy férfi filmkritikusról szól, ami a 70-es években játszódik majd.
Tarantino interj\u00fa k\u00f6zben

Fotó: GettyImages

Az idén a 60. születésnapját ünneplő rendező már régóta emlegeti, hogy a limit nála a 10 mozi, azaz csak ennyit fog rendezni. Ez a bizonyos filmkritikusról szóló következő filmje lesz majd az utolsó, ilyen módon nem maradna helye egy Kill Bill-folytatásnak.

Ezt is olvasd el: Quentin Tarantino szerint ez a legjobban sikerült filmje

Tarantino korábban arról is mesélt, hogy korábban beszélt ugyan Thurmannel egy esetleges folytatásról, és ott felhasználná azokat az ötleteket, amelyek nem kerültek be a 2003-as és 2004-es alkotásokba.

Az predikciók szerint a főszereplő az Uma Thurman által megformált, bosszúálló Beatrix Kiddo lánya lett volna, akit a filmben a színésznő lánya, Maya Hawke játszott volna.

Vivica A. Fox – aki a főszereplő egyik áldozatát, Vernita Green karakterét alakította az első részben – nemrég arról adott véleményt, hogy a filmrajongók miért is vágytak volna és vágynak még mindig többet látni ebből a történetből.

Azt hiszem, a fő vonzerő az, hogy az emberek szeretik Tarantino munkásságát. Neki mindig van ez a furcsa adottsága, ami egyszerre meglep, ami kíváncsivá tesz, és ami miatt még többet akarsz ebből.

– fejtette ki a színésznő.

forrás: Deadline

A figyelmetekbe ajánljuk