quentin taratino
Getty Images

Quentin Tarantino szerint ez a legjobban sikerült filmje

Nehéz eldönteni, hogy melyik Quentin Tarantino legjobb filmje, de talán mindenki tud egyet-egyet választani. Most nem rég pedig a rendező is elárulta, hogy szerinte melyik a legjobban sikerült alkotása.


Sok rendező nem szereti nézni a filmeit, és megítélni sem tudják őket. Tarantino azonban más fajta. Amikor éppen nem filmet készít, akkor filmeket néz. Amikor filmet készít, akkor filmeket néz. Pontosan tudja, hogy filmjei hol helyezkednek el a filmtörténeti kontinuumban, és szereti azt fejtegetni.

Ha pedig megkérdezik tőle, hogy mi a kedvenc filmje, biztosak lehetünk benne, hogy a válaszát alaposan átgondolja. A The Howard Stern Show-ban pedig pontosan ezt tette.

Ez is érdekelhet: Emiatt a film miatt Tarantino újragondolta a Kill Bill egy egész jelenetét

Lehet, hogy jó páran nem fognak egyetérteni a rendezővel, ő ugyanis némi hezitálás után azt mondta, ha őszinte akar lenni, akkor úgy véli, a Volt egyszer egy...Hollywood lett a legjobb filmje.

Évekig az emberek ilyeneket kérdeztek tőlem. Én pedig valami olyasmit mondtam, hogy ők mind az én gyerekei. De most talán másképp gondolom. Szerintem a Volt egyszer egy Hollywood a legjobb filmem

mondta a műsorban.

Ez is érdekelhet: Ponyvaregény: Tarantino eredetileg nem is Travoltát akarta

A 2019-ben bemutatott amerikai bűnügyi-dráma, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt és Margot Robbie főszereplésével valóban egy remek film, és a szakma is méltatta. De vajon tényleg ez lenne a legjobb?


A figyelmetekbe ajánljuk