Quentin Tarantino

Quentin Tarantino

Quentin Tarantino ismét sorozatot fog rendezni

Ráadásul egy Elmore Leonard-adaptáció lesz, akárcsak a Jackie Brown.


Quentin Tarantino rendezett már korábban sorozatepizódokat. Ő vezényelte le a Vészhelyzet egyik epizódját, továbbá Helyszínelők dupaepizódot is rendezett. Emellett pedig adaptál már Elmore Leonard művet, ez volt a Jackie Brown. Most úgy tűnik, hogy a kettő összeér, ugyanis Leonard egy művének adaptációjából sorozat készült, aminek rendezni fogja egy vagy két epziódját.

Megbízható forrás alapján ugyanis az FX jelenleg tárgyal vele, hogy dolgozzon a Justified: City Primeval című miniszérián, ami A törvény embere című, a csatorna korábbi 6 évadot megélt szériájának folytatása lesz. Bár az új széria alapjául szolgáló Leonard-mű nem ugyanannak a karakternek a történetét folytatja, az új széria kedvéért annyi kreatív szabadság már biztos lesz az adaptációban, hogy kicserélik a sztori főhősét.

Timothy Olyphant lesz ugyanis a minisorozat főszereplője is, akinek karaktere nem szerepel az eredeti műben. Ő egyébként már dolgozott Tarantinoval korábban a Volt egyszer egy... Hollywood című filmjében. Most visszatér Raylan Givens szerepében, akinek megformálásáért korábban Emmy-re is jelölték. A színész egyébként eddig 3 jelölést gyűjtött be, a másik kettőt a Deadwood tévéfilmért és a The Mandalorianért. Talán majd ez hozza el a díjat számára.

(Forrás: /Film)


A figyelmetekbe ajánljuk