tarantino kill bill

Tényleg visszatér a Fekete Mamba?


A Kill Bill 3. részével kapcsolatos pletykák már egy ideje felröppentek, és maga Quentin Tarantino is utalt rá, hogy szeretné visszahozni Uma Thurmant a harmadik részhez. Most a rendező ismét előállt ezzel, és azt ígérte, hogy ez akár a következő nagyjátékfilmje is lehet.

És mi lenne a harmadik rész története? Tarantino 20 évvel később újra felidézné a karaktereket, és újra múzsája, a szőke színésznő játszaná a Beatrix Kiddo, illetve valódi lánya, Maya Hawke B.B. szerepét kapná meg. A rendező akkor úgy nyilatkozott, hogy beszéltek Thurmannel erről, azonban ennél többet nem árult el.

Később Tarantino megerősítette, hogy a Kill Bill 3 mindenképpen elkészül. 2020-ban Vivica A. Fox – aki Beatrix bérgyilkos ősellenségét, Vernita Greent alakította – szintén izgatottan nyilatkozott arról, hogy a rendező tárgyalásokat folytat Thurmannel, és azt sugallta, hogy Zendaya játszhatná Green árván maradt, bosszúra szomjazó lányát.

Ezen a héten Tarantino a 2021-es Római Filmfesztiválon újfent felerősítette a találgatásokat, hogy a film készülhet, amikor átvette Dario Argento-életműdíját. Arra a kérdésre, hogy mi lesz a következő nagyjátékfilmje, Tarantino azt mondta a fesztiválozóknak, hogy fogalma sincs, de a találgatásokra reagálva, miszerint ez a Kill Bill 3, hozzátette:

Miért ne?"

Mindenesetre, még ha Tarantino következő filmje fel is dolgozza a menyasszony és a bérgyilkos osztag bosszúálló lányainak történetét, az valószínűleg még jó ideig nem fog megérkezni. Hiszen úgy tűnik, hogy a rendező először egy vígjátékot szeretne készíteni:

Már alig várom, hogy leforgassam, mert nagyon szórakoztató lesz. Spagettiwestern stílusban akarom forgatni, ahol mindenki más nyelven beszél. A mexikói Bandido olasz, a főhős amerikai, a rossz seriff német, a mexikói kocsmáros lány pedig izraeli. És mindenki más nyelven beszél"

– mondta.

(Variety)


A figyelmetekbe ajánljuk