John Leguizamo mosolyog.

Ez a színész alakította volna Pókember főellenségét – ezért maradt le a szerepről

Az Emmy- és Tony-díjas színész, John Leguizamo nemrégiben egy interjúban elárulta, hogy miként esett el egy ikonikus Marvel-szereptől.


A színész a TikTok-on megosztott videóban beszélt a szituációról, és elárulta, hogy úgy volt, hogy ő játssza a főgonoszt, Adrian Toomes-t a 2017-es Pókember: Hazatérés című filmben – egészen addig, amíg Michael Keaton úgy nem döntött, hogy mégiscsak szeretné a szerepet.

Úgy volt, hogy én leszek a Keselyű a hogyishívják helyett. Tudod, már tárgyaltunk, és úgy volt, hogy én játszom őt, aztán azt mondták, hogy, tudod, Michael Keaton vissza akarja kapni a szerepet

– mondta Leguizamo.

Ez is érdekelhet: Majdnem 300-szor látta az új Pókember-filmet, rekordot döntött

Leguizamo nevét akkoriban nem kötötték össze a szereppel, de azt lehetett tudni, hogy Keatonnal serényen egyeztetett a Marvel. 2016 áprilisában állítólag már majdnem nyélbe ütötték a szerződést az egykori Batmannel, de a Variety később arról számolt be, hogy egy állítólagos fizetési vita miatt Keaton kiszállt a versenyből. Májusra azonban újra a fedélzeten volt.

Leguizamo szerint ekkorra őt már gyakorlatilag kiválasztották a szerepre, de egyszer csak szóltak neki a Marveltől, hogy mégsem tartanak igényt a szolgálataira:

Megkérdezték tőlem, hogy feladnám-e a szerepet, én pedig azt mondtam, hogy >> Hát, rendben, azt hiszem <<. Azt mondták, hogy >> újra együtt fogunk dolgozni veled, tényleg! <<

– mesélte a színész a ComicBook.com-nak

Amikor arról kérdezték, hogy mi lett a szóban forgó szerepajánlattal, a színész ezt mondta:

Valami aprócska dolgot ajánlottak nekem, én pedig azt mondtam: >> Nem-nem! <<.

Forrás: Slash Film


A figyelmetekbe ajánljuk