Ínyenc fogásokat kóstolhatunk Pásztor Erzsi önálló estjén
Zazie Bistro & Bar

Ínyenc fogásokat kóstolhatunk Pásztor Erzsi önálló estjén

A Halhatatlanok Társulatának tagja saját előadására invitálja az érdeklődőket, a darab végén pedig ételkülönlegességeket is kóstolhatunk a helyszínül szolgáló ZAZIE Bistro & Bar kínálatából.


Sokan a Szomszédok című sorozat legendás Janka nénijeként emlékezünk rá, de Pásztor Erzsit olyan ikonikus magyar filmekből is ismerhetjük, mint a Szabó István által rendezett Tűzoltó utca 25., az Angi Vera vagy éppen a Veri az ördög a feleségét. Utóbbi filmért neki ítélték a Filmszemle legjobb női alakításáért járó díjat,

Pásztor Erzsi korábban már többször bemutatta saját önálló estjét, mely a „Pásztor óra“ címet viseli. Az előadáson saját életéről, tapasztalatairól, megpróbáltatásairól és színházi élményeiről is beszámol. A humorral és öniróniával átitatott darab megható történetekkel, elemekkel is szolgál, exkluzív élményt nyújtva ezzel a nézők számára.

A különleges előadás egy estére beköltözik a MOL Campusra, október 22-én ugyanis a helyszínt a ZAZIE Bistro & Bar szolgáltatja.

A darab után ráadásul vacsorával várja az étterem a nézőket, ahol vegetáriánusok négygombás tagliatellét kóstolhatnak, a húsok kedvelői pedig supreme csirkemellet mogyorószórással, barnavajas burgonyapürével és uborkasalátával fogyaszthatnak. Desszertként pedig túró gombóc kerül az asztalra házi baracklekvárral, tejfölhabbal és citrusos porcukorral.

Az eseményről bővebben ide kattintva olvasható.

A figyelmetekbe ajánljuk