Peaky Blinders.
BBC, Netflix

Nagy tervei vannak a Netflixnek, két sikersorozat is folytatást kaphat

Egy nemrégiben napvilágot látott jelentés szerint a Netflixnek nagy tervei vannak két sikersorozatával is.


Netflix-rajongók, figyelem! A streaming-óriás a jelek szerint komolyan dolgozik azon, hogy az elmúlt években elért sikersorozatait különböző spin-offokkal egészítse ki.

A Slash Film a Bloombergre hivatkozva azt írja, hogy többek között a Wednesday, illetve a Peaky Blinders univerzumai is további produkciókkal gazdagodhatnak nemsokára.

Ez is érdekelhet: Emiatt lett világsiker a Peaky Blinders

A jelentés szerint a Netflix vezetőinek asztalán van egy Wednesday spin-off, ami a főszereplő nagybátyjára, Fester bácsira fókuszálna, igaz, az eredeti széria második évadát még el se kezdték forgatni, így erre a mellékszálra minden bizonnyal jó sokat kell még várni.

A Bloomberg azonban kiemelte, hogy streaming-szolgáltató kreatívosai nagyon elhivatottak, mivel mindenképp szeretnének felépíteni egy teljes Addams Family-univerzumot.

Az értesülés másik nagy címe a Magyarországon Birmingham bandája címen futóPeaky Blinders is, amellyel a Netflixnek szintén komoly tervei vannak.

A cég ugyanis franchise-t szeretne csinálni a Shelby-klán életéből, a kiszivárgott információk szerint a tervek igen ambiciózusak.

Az egyik spin-off például a család női vezetőjére, Pollyra fókuszálna, akit a 2021-ben elhunyt Helen McRory alakított, míg egy másik terv története pedig a 20. század közepén, évtizedekkel az eredeti sorozat után játszódna Bostonban.


A figyelmetekbe ajánljuk