Justin Bieber a 2020-as AMA gálám

Magyar idő szerint ma hajnalban rendezték meg az MTV VMA gálát New York-ban, ahonnan a kanadai énekes mellett Olivia Rodrigo és Lil Nas X is boldogan távozhatott.


Idén is megtartották a szórakoztatóipar egyik legnagyobb és leghíresebb rendezvényét, az MTV VMA gálát. A műsorvezető ezúttal napjaink egyik legismertebb énekesnője, Doja Cat volt, és a díjazottak listáját nézve megállapítható, hogy papírforma győzelmek születtek.

A legtöbb jelölést Justin Bieber kapta ebben az évben - összesen 7-et -, ebből kettőt - Év előadója, Legjobb popvideó - sikerült is díjra váltania. Az aktuális tiniszenzáció, Olivia Rodrigo is bezsebelt kettő elismerést, ő lett az év felfedezettje és a legjobb dalért járó szobrocskát is hazavihette.

Az MTV Video Music Awards egyik legfontosabb elismerése vitathatatlanul az év videoklipje díj, ezt idén a világhírű rapper/énekes Lil Nas X tehette zsebre.

A legjobb együttesnek járó díjat a dél-koreai BTS nyerte, akik ezúttal nem voltak jelen a rendezvényen.

A New York-i gálán a három előbb említett előadó mellett fellépett többek között: The Kid Laroi, Machine Gun Kelly, Ozuna, Shawn Mendes, Camila Cabello, Chlöe, Jack Harlow, Kacey Musgraves,Tainy és a Twenty One Pilots is.

A díjazottak teljes listáját ezen a linken tekintheted meg.

A figyelmetekbe ajánljuk