Monaco hercegnéje végleg elhagyná az országát?

Monaco hercegnéje végleg elhagyná az országát?

Charlene hercegnének nem kell sok mindent tennie ahhoz, hogy a címlapokra kerüljön. Az utóbbi időben pedig egészségi állapotán csámcsogott a sajtó: egy orvosi vészhelyzet miatt ugyanis hat hónapra Dél-Afrikába kényszerült.


Azt mondták, fogászati kezelés után arcüreg-gyulladása volt, ezért nem ülhetett repülőre, még a 10. házassági évfordulójukat is külön töltötte a férjétől. Novemberben aztán hazautazott, de csak rövid időre, majd bevonult egy svájci egészségügyi intézetbe. Ekkor már mindenki számára egyértelművé vált, hogy a hercegnével valami nincs rendben.

Férje, Albert herceg pedig azzal magyarázta felesége eltünését, hogy „mély kimerültségtől szenved, mind érzelmileg, mind fizikailag".

Azt is hangsúlyozta, hogy nem a házasságukban lévő problémák miatt menekült volna el a felesége. Négyhavi kezelés után végre nemrég hazatért, és a palota közleménye szerint egyelőre nem vesz részt hivatalos eseményeken, de alig várja, hogy ha megerősödött az egészsége, újra mehessen a monacói polgárok közé.

Az orvosaival egyetértésben, és miközben a gyógyulása jó úton halad, Őfelségei közösen megállapodtak abban, hogy Charlene hercegné mostantól a hercegségben folytathatja a lábadozását, férje és gyermekei mellett.

– jelentette be a hercegi palota egy közleményben.

Ám egy sor nyilvános távollét és egy bejelentett látlelet után az a hír járja, hogy Charlene újból elhagyta Monacót.

Az ausztrál Who magazin arról számolt be, hogy a hercegnét március 21-én látták felszállni egy magángépre a franciaországi Nizzában. Nem tudni, hová utazott, vagy hogy visszatért-e már, ugyanis a hercegi palota nem tett további nyilatkozatot.


(Marie Claire)

A figyelmetekbe ajánljuk