Meghan Markle,
Getty Images

A királyi család csalódott és elkeseredett Meghan Markle miatt

Sussex hercegnéje meglehetősen diszkrét, mióta férjével, Harry herceggel Kaliforniába költözött. Csak néha-néha szólal meg hivatalos eseményeken, és többnyire távol tartja magát a nyilvánosságtól.


Az elmúlt hetekben azonban Markle alaposan felhívta magára a figyelmet – egyrészt azzal, hogy kiadta az Archetypes című podcastjének első epizódjait, másrészt pedig azzal, hogy egy elég nagy port kavaró mélyinterjút adott a The Cutnak.

Miközben a podcastjét népszerűsítette, megfogadta, hogy megmutatja „az igazi énjét", amit az első két epizódon keresztül Serena Williamsszel és Mariah Careyvel már meg is kezdett.

Konkrétan elmesélte azt a történetet, amikor 2019-es dél-afrikai turnéja során tűz ütött ki kisfia, Archie gyerekszobájában. Bár ő akkor nem volt a helyiségben, és biztonságban volt, Markle-t megrázta a dolog – de mégis folytatni kellett a túrát.

A The Cutnak adott interjújában pedig elárulta, hogy soha nem írt alá olyan titoktartási szerződést, amely megakadályozná abban, hogy beszéljen olyan dolgokról, ami a királyi családban töltött ideje alatt történt.

Ugyanebben az interjúban kifejtette, hogy nem érti, miért volt olyan kevés kontrollja a saját közösségi médiaplatformjai felett, amíg dolgozó királyi családtag volt, és hogy szerinte szégyen, hogy a Sussexek királyi kilépése úgy alakult, ahogy.

Egy forrás szerint a királyi család tagjai nem túlságosan örülnek Markle kitárulkozásának.

A királyi család csalódott Meghan Markle legutóbbi, a The Cut magazinban és a podcastjában tett megjegyzései miatt. Nyugtalanítja őket, hogy miután kilépett a királyi családtól – arra hivatkozva, hogy magánéletre van szüksége – továbbra is nyilvánosságra hozza a családi ügyeket

– mondta a forrás az Entertainment Tonightnak.

Forrás: Marie Claire UK


A figyelmetekbe ajánljuk