Matthew Perry
Getty Images

További kérdések merültek fel Matthew Perry halálával kapcsolatban

Egy magazin hozzájutott Matthew Perry halotti bizonyítványához, a benne szereplő információk azonban igen meglepőek voltak.


Nemrégiben mi is beszámoltunk a szomorú hírről, miszerint október 28-án elhunyt Matthew Perry, akit legtöbben a Jóbarátok Chandler Bingjeként ismernek.

A színész halálával kapcsolatban számos pletyka felmerült, sokan gyógyszer-, illetve drogtúladagolásra gyanakodtak, azonban semmifajta konkrétumot nem lehetett tudni.

Ez is érdekelhet: Ezt gondolta egymásról a való életben Matthew Perry és Courtney Cox

A Slash Film szerint a Blast nevű magazin azonban most hozzájutott néhány különös információhoz, amely a néhai sztár halotti bizonyítványában szerepelt.

A halál hivatalos oka azonban továbbra sem tisztázott, mivel a hivatalos iratban az előbbi kérdésre az „elhalasztva” kifejezés szerepel.

A magazin szerint ez azt jelzi, hogy a nyomozók jelenleg további vérvizsgálatokra és toxikológiai jelentésekre várnak, mielőtt bármilyen végleges megállapítást tennének – a nyomozás tehát továbbra is folyamatban van.

A napokban egyébként számtalan hír jelent meg a színésszel kapcsolatban, ilyen volt például az is, hogy a belsős infók szerint Perry korábbi barátja és kollégája, a Jóbarátokban Phoebe-t alakító Lisa Kudrow fogadhatja örökbe a néhai sztár kiskutyáját.


A figyelmetekbe ajánljuk