Margot Robbie lemaradt az Oscar-jelölésről, ezt gondolja az esetről Ryan Gosling

Margot Robbie lemaradt az Oscar-jelölésről, ezt gondolja az esetről Ryan Gosling

Bár a Barbie összesen nyolc jelölést kapott, Greta Gerwig a legjobb rendező kategóriában nem kapott jelölést, illetve Margot Robbie sem a legjobb színésznő kategóriában. A Kent alakító Ryan Goslingot ugyan jelölték, mégsem volt teljesen elégedett.


Rendkívül megtisztelő, hogy ilyen figyelemre méltó művészek mellett jelöltek egy olyan évben, amikor ennyi nagyszerű filmet láthatunk. Soha nem gondoltam volna, hogy ezt fogom mondani, de büszke vagyok, hogy egy Ken nevű műanyagbaba megformálásáért kaptam

– kezdte Ryan Gosling, aki a legjobb férfi mellékszereplő kategóriában indul, majd hozzátette:

Greta Gerwig és Margot Robbie azok, akik a leginkább felelősek ezért a történelmet író, világszerte ünnepelt filmért. Az ő tehetségük, szívósságuk és zsenialitásuk nélkül senki számára sem lenne lehetséges az elismerés. Ha azt mondanám, hogy csalódott vagyok, amiért nem jelölték őket a saját kategóriájukban, az enyhe kifejezés lenne.

Ez is érdekelhet: 7 rejtett üzenet a Barbie-filmben, ami elsőre talán fel sem tűnik

A film rajongói csalódottak, de talán nyújt némi vigaszt, hogy a Noah Baumbach mellett a Barbie-t is jegyző Gerwig az adaptált forgatókönyv kategóriában kapott jelölést. Margot Robbie pedig a film producere lévén, David Herman, Tom Ackerley és Robbie Brenner mellett versenyben van az Oscar-díjért a legjobb film kategóriában.

Gosling mellett a legjobb női mellékszereplő kategóriában jelölést kapott America Ferrara is.

Nagyon örülök America Ferrerának és a többi művésznek, akik hozzájárultak tehetségükkel ehhez az úttörő filmhez

– zárta le a színész.

A figyelmetekbe ajánljuk