Macska néz.

Kamerát szerelt a macskájára, de nem lett jó vége a dolognak

Egy amerikai férfi nemrégiben egy apró kamerát szerelt macskája nyakörvére, hogy megtudja, mit csinál az állat akkor, amikor nincs vele. A válasz eléggé kiábrándító lett.


Egy népszerű youtuber, Jake Watson nemrégiben egy farmra költözött, ahol számos állatot, köztük egy Junior nevű macskát is megörökölt. Mivel a cirmosnak szabad be- és kijárása volt a házból, a férfi kiváncsi lett, hogy miként mulatja az idejét a négylábú barátja – írja a Futurism.

Watson ezért a macska nyakörvére erősített egy Insta360 Go 2 típusú kamerát, és a cica minden lépését rögzítette.

A férfi hamar megtudta, hogy Junior kedvenc időtöltése a ház melletti fán való szunyókálás, illetve az árnyékban való hűsölés.

Ez is érdekelhet: Sírnak-e a macskák?

Mindezek mellett a fa melletti csirkeólba is be szokott mászni, ami elsőre nem hangzik jól.

A csirkeólba is bejutott, ami miatt aggódtam, hogy talán megeszi a tojásokat, vagy szórakozik a csirkékkel, de nem, úgy tűnik, jól kijönnek egymással

– mondta Watson a videóban.

Mindezek mellett a youtuber arra is kíváncsi volt, hogy a macskának milyen vadászkészségei vannak, a felvételből pedig egyértelmű választ kapott erre a kérdésére: semmilyenek.

A macska ugyanis az egyik helyiségben észrevett ugyan egy patkányt, de ahelyett, hogy elkapta volna a rágcsálót, inkább elszaladt előle.

Úgy tűnik, Junior talált egy patkányt, de végül nem tett semmit. Talán nem olyan jó rágcsálóvadász, mint amilyennek lennie kellene

– folytatta Watson.

A figyelmetekbe ajánljuk