lady gaga

Lady Gaga mégsem fizet elrabolt kutyái megtalálójának

Lady Gaga jutalmat ajánlott fel ellopott kutyáinak biztonságos visszaszolgáltatásáért, de egy bíró úgy döntött, hogy nem kell fizetnie.


2021-ben öt embert tartóztattak le és emeltek vádat ellenük, miután elrabolták Lady Gaga kutyáit. Négy vádlott ismert bandák tagja, az ötödik pedig egy nő volt, Jennifer McBride, aki azt állította, hogy megtalálta az ebeket, majd visszavitte tulajdonosának. A történet azonban gyanús lett a rendőrségnek, mivel a nő közvetlenül azután jelent meg a bulldogokkal, miután busás jutalmat ajánlottak fel az állatok visszaszolgáltatójának, valamint a nyilvánosságra hozott kamerafelvételek is arról árulkodtak, hogy ismerhette az elkövetőket – írja a BBC.

Ez is érdekelhet: Lady Gaga mindent bevállalna, akár filmet is rendezne

Az énekesnő ekkor éppen Rómában volt filmforgatáson, és félmillió dollár jutalmat ajánlott fel annak, aki épségben hazaviszi kedvenceit.

McBride azonban beperelte a sztárt, miután az nem fizetett, valamint 1,5 millió dollár kártérítést követelt.

A bíró azonban kijelentette, hogy az asszony nem tarthat igényt a pénzre, mivel közre játszott a kutyák ellopásában. Ezzel szemben McBride ügyvédje azt állította, hogy Gaga szerződésszegést és csalást követett el azzal, hogy nem fizetett a kutyák visszaszolgáltatását követően.

A bíró azonban ítéletében kimondta, hogy McBride nem jogosult arra, hogy a szerződés érvényesítését kérve hasznot húzzon.

A figyelmetekbe ajánljuk