kylie minogue
Getty Images

Kylie Minogue szeretné, ha Margot Robbie játszaná őt életrajzi filmjében

Kylie Minogue megosztotta gondolatait arról, hogy ki alakíthatná őt, ha életéről film készülne. Az énekesnő, akinek illusztris karrierje közel 40 év után is töretlen, Margot Robbie-t tartaná a legalkalmasabbnak a szerepre.


Habár egyelőre nem történt hivatalos bejelentés egy Kylie Minogue-életrajzi filmmel kapcsolatban, az E! című lapnak adott interjújában kifejezte, hogy örülne, ha a szintén ausztrál színésznő, Margot Robbie alakítaná őt.

Ez is érdekelhet:Barbie: a rózsaszínbe áztatott feminista tanmese – kritika

De zenei együttműködésekről is beszélt, majd nevetgélve elárulta, hogy szívesen dolgozna együtt világsztárokkal, akár Beyoncéval vagy Rihannával.

A legtöbb kollaborációnál, amit eddig csináltam, mindig engem kértek fel, szóval nem kellett meghoznom ezt a döntést. De bárkivel is dolgozom együtt, mindig van mit tanulni

– mondta az énekesnő.

Az 55 éves Minogue viszont egy másik izgalmas ok miatt is szerepel a hírekben, hiszen nemrég jelentette be első Las Vegas-i showját, amely a The Venetian új Voltaire nightclubjában lesz november és január között. Ezzel párhuzamosan pedig nagy erőkkel népszerűsíti közelgő, Tension című albumát. Az album vezető kislemeze, a Padam Padam máris hatalmas siker, és az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban is egyre feljebb kúszik a slágerlistákon. Az Egyesült Királyság kislemezlistáján a nyolcadik, a Billboard Global listáján pedig a 172. helyen végzett.

A figyelmetekbe ajánljuk