vilmos és katalin
Getty Images

Katalin és Vilmos csak akkor hajlandó a családdal karácsonyozni, ha Harryék távol maradnak

Harry herceg és Meghan Markle évek óta nem vett részt a királyi karácsonyokon Sandringhamben, és a mostani meghívásuk még sok nem kívánt feszültséghez vezethet egy királyi szakértő szerint.


Felröppentek olyan pletykák, hogy Sussexék idén meghívást kaphatnak az ünnepekre, ám Jennie Bond királyi szakértő szerint ez nem tenne jót a családi kapcsolatoknak – főleg, hogy Vilmos herceg és Katalin még mindig nem áll szóba a párral – kezdi a Marie Claire.

Ez is érdekelhet: Vilmos herceg féltékeny lehet Katalin sikerére?

Nem tudom elképzelni, hogy zűrzavar nélkül miképp tudná Károly meghívni Harryt és Meghant. Ez felbosszantaná Vilmost és Katalint, akik feltehetően nem vennének részt a meghíváson. Szóval nem hiszem, hogy meghívják őket karácsonyra

– mondta Bond.

Ezek a megjegyzések azután hangzottak el, hogy Harry 75. születésnapján telefonon felhívta édesapját, ami állítólag nagyon jól sikerült, és megnyitotta az utat a megbékélés felé. De ha Harryről és Vilmosról van szó, az már egészen más ügy.

Katalin, Vilmos, Harry \u00e9s Meghan.Getty Images
Az érzelmek túlságosan hevesek a testvérek között. Azt hiszem, Vilmos elzárkózott a közeljövőbeni megbékélés gondolatától, és egyszerűen továbblépett. Valószínűleg ez az ő megküzdési mechanizmusa, ahogy Harry is állította, miszerint a Diána halála utáni első években is minden érzését elnyomta a gyászban

– folytatta a szakértő.

Bond szerint tehát kicsit korai lenne Harry és Meghan látogatása, de talán az évek múltával majd enyhül ez a feszültség.

A figyelmetekbe ajánljuk