Katalin hercegné.
Getty Images

Katalin hercegné ezt a kiegészítőt csak este 6 óra után viselheti

Az nem meglepő, hogy a királyi család tagjainak szigorú szabályokat kell követniük, Katalinnak azonban az egyik ékszerhordási etikettje is meg van határozva.


Nemrégiben végig járta a világsajtót a hír, miszerint a királyi család női tagjaira egy speciális gyémánthordási etikett vonatkozik.

Ez pontosabban azt jelenti, hogy a családtagoknak állítólag tilos gyémántokat viselniük a nap egy bizonyos órája előtt – írja a Marie Claire UK.

Ez is érdekelhet: Katalin egyszer furcsa ajándékot kapott Vilmostól, azóta is emlegetik

Myka Meier királyi etikett szakértő szerint a királyi hölgyek nem viselhetnek gyémántot napközben.

Más ékszereket viselnek este 6 óra előtt. Este 6 előtt fémek, drágakövek, gyöngyök, zafírokat hordanak. Éjszaka a gyémántok kerülnek elő, és ez azért van, hogy ne tűnjön túl kirívónak a megjelenés napközben

– magyarázta a királyi etikett szakértő a News.com.au nevű oldalnak.

Az előbbi előírással természetesen Katalin is maximálisan tisztában van, ugyanis a bennfentesek szerint az elmúlt években megtanulta a királyi szabályok csínját-bínját is – amelyeket időnként Vilmossal megszegnek.

A királyi család felismerte a Katalinban és Vilmosban rejlő erőt és potenciált, ez a fiatal, elbűvölő, dinamikus duó valóban képes arra, hogy átformálják és a jövőbe vezessék a monarchiát

– magyarázta Katie Nicholl királyi szakértő az év elején a True Royalty Kate: The Making of a Modern Queen című műsorában.

A figyelmetekbe ajánljuk