Ábel Anita

Ábel Anita a Vörösmarty Classic Xmas háziasszonyaként ellátogatott a budapesti karácsonyi vásárba, ahol nem csak Vörösmarty téren található finomságokról és programokról beszélt, hanem azt is elárulta, hogy ő miképp készül családjával az ünnepekre.


Ábel Anita és családja már óriási karácsonyi lázban ég. A műsorvezető pedig a legutóbb kilátogatott a Vörösmarty téri vásárra, ahol a Vörösmarty Classic Xmas háziasszonyaként bemutatta a vásár legfőbb erényeit. Úgy véli, hogy tökéletesen van kialakítva, és mindenki megtalálhatja a számára kedvező árusokat. Míg az egyik oldalon a gasztronómia szerelmesei kényeztethetik magukat, a másik oldalon a kézműves ajándékok és csecsebecsék Mekkájában találhatják magukat a látogatók.

De ő miképp készül a karácsonyra?

Mi már nagyon korán felállítjuk a fát, december hatodikán, mivel az én párom olasz származású és ott akkor állítják fel, ezért mi is

– mesélte a műsorvezető, majd azt is hozzátette, milyen ételek kerülnek az ünnepi asztalra náluk és, hogy melyik az a fogás, ami egyetlen karácsonyról sem hiányozhat.

A halételek ott nagyobb hangsúlyt kapnak, mint mondjuk nálunk a rántott ponty, ami egy fix elem. Én, amihez ragaszkodom, az mindig anyukám töltött káposztája. Azt szigorúan ő csinálja. Az nálunk elmaradhatatlan

– mondta Ábel, de azt is megjegyezte, hogy az újdonságnak számító churros is isteni a vásárban.

A figyelmetekbe ajánljuk