Katalin hercegné és II. Erzsébet.

Erzsébet királynő ezeket a kulcsfontosságú dolgokat tanította meg Katalinnak

Sok királyi szakértő megjegyezte, hogy Katalin hercegnének rengeteget nőtt az önbizalma a királyi családhoz való csatlakozása óta. Ebben pedig nagy szerepe van a néhai királynőnek.


Ez különösen a közelmúltban volt látható, amikor első állami látogatásán és vacsoráján vett részt walesi hercegnéként, és az ott lévők szerint minden porcikájában úgy nézett ki, mint a leendő királyné.

Katie Nicholl királyi író szerint Katalin sok mindent megtanult néhai uralkodótól, II. Erzsébet királynőtől.

Biztosították, hogy minden nyáron Balmoralba menjenek, hogy időt töltsenek a királynővel. És ezek értékes pillanatok voltak Katalin számára, hogy szoros kapcsolatot alakítson ki őfelségével. És valóban jó viszonyban voltak. Ennek a kapcsolatnak része volt a mentorálás, és az, hogy a királynő átadhatta a tanácsait, az értékeit és az útmutatásait

– mondta Nicholl az OK! magazinnak.

Ez is érdekelhet: Vilmos és Katalin Károly király segítségére sietett első állami látogatásán

Nicholl továbbá kifejtette, hogy szerinte a hercegné miért olyan megnyerő a hivatalos eseményeken:

Sok minden a saját veleszületett önbizalmán múlik, de nincs hercegné kézikönyv, és a hercegnéi siker a tapasztalatból és a mentorálásból fakad. Vilmos személyében csodálatos mentora volt, de szerintem a királynő személyében is egy fenomenális tanítóra talált.

Erzsébet természetesen tudta, hogy Katalin egy napon Vilmos herceg királynéja lesz, ezért fontos volt, hogy minden olyan eszköz és tudás a birtokában legyen, ami szükséges ehhez a pozícióhoz.

A néhai II. Erzsébetnek nagyon is érdekében állt, hogy a leendő walesi hercegné és leendő királyné felkészült legyen. Emlékszem, hogy Vilmos és Katalin 2011-es esküvője előtt azt mondták, hogy a királynő a saját privát irodáját és udvarhölgyeit bocsátotta Katalin rendelkezésére, hogy első kézből beszélhessen velük arról, milyen a királyi megbízatás, és hogyan kell viselkedni. És ő élt ezzel az ajánlattal, és gondoskodott arról, hogy hasznát vegye ennek a tapasztalatnak

– mondta a szakértő.

Forrás: Marie Claire UK


A figyelmetekbe ajánljuk