karalin és vilmos 2022 november

Vilmos és Katalin Károly király segítségére sietett első állami látogatásán

A hercegi pár, ahol csak tudja, támogatja az új uralkodót.


III. Károly napirendje II. Erzsébet királynő halála után már most olyannyira zsúfolt, ahogyan azt várni lehetett. Kedden az uralkodó első állami látogatásának adott otthont, amikor Cyril Ramaphosa dél-afrikai elnököt fogadta az Egyesült Királyságban, és egy egészen különleges üdvözlőcsapatot küldött az államfőért a szállodájába.

Ez is érdekelhet: Katalin hercegné Vilmos kellemetlen szokásáról beszélt

Vilmos herceg és Katalin hercegné is megjelent, hogy köszöntsék az elnököt. Pózoltak vele egy hivatalos fotó erejéig, amit meg is osztottak a közösségi médiában.

A walesi herceg és hercegné elkísérte a díszvendéget a Horse Guards Parade-ra is, ahol ünnepélyes fogadásra került sor, mielőtt mindannyian a Buckingham-palotába indultak.

Rebecca English királyi riporter is jelen volt a látogatáson, és élőben közvetítette az eseményeket, kezdve Katalin pompás, szilva színű ruhájának részleteivel. A walesi hercegné egy Emilia Wickstead ruhát, Sean Barrett kalapot és The Prince of Wales Feathers medált viselt.

Ez is érdekelhet: Az egykori komornyik szerint emiatt más Vilmos és Károly házassága

James Shaw alezredes, a Háztartási Hadosztály parancsnokságának dandárparancsnoka a Horse Guards Parade lenyűgöző szertartási előkészületeiről így nyilatkozott:

Ez történelmi fordulópont. Ez az első alkalom őfelsége a király és Dél-Afrika elnöke számára, és az első állami látogatás Londonban 2019 óta. Hatalmas munka előzte meg a látogatást, és nagyon büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen fontos nemzeti eseményt támogathatunk.

(Marie Claire)

A figyelmetekbe ajánljuk