Horror.

5 vérfagyasztó film, ha különlegesen ünnepelnéd a szilvesztert

Ugyan a szilveszter a legtöbbeknek a pezsgőről és a tűzijátékról szól, viszont azoknak sem kell aggódniuk, akik inkább egy hátborzongató filmmel búcsúznának az óévtől. Az alábbi cikkben ugyanis 5 ijesztő mozit sorolunk fel, ami garantáltan ébren tart az esztendő utolsó napján.


New Year's Evil

Ez a slasher egy izgalmas koncepcióra épül, ugyanis a sztori egy olyan álarcos sorozatgyilkost mutat be, aki szilveszter éjjelén minden időzónában meggyilkol egy nőt.

Egy tévés műsorvezető azonban mindenáron le akarja buktatni az elkövetőt, ez az akció azonban komoly veszélyeket rejt magában.

A rettegés vonata

Ez a Jamie Lee Curtis által fémjelzett mozi egy nem akármilyen történetet mesél el: néhány egyetemista úgy dönt, hogy egy vonaton tölti a szilveszter estét.

A fiatalok között azonban több olyan ember is megtalálható, akik egy rossz tréfa miatt óriási bajt okoztak. Ez azonban nem marad büntetlenül, hiszen a tudtukon kívül valaki beszivárgott a jelmezes buliba.

Ez is érdekelhet: 4 klasszikus horror a 90-es évekből, amitől még ma is borzongunk

Midnighters

A Midnighters című film azért is egy nagyon különleges film, mivel a feszültséget nem egy külső tényező okozza, hanem a két főszereplő maga.

A sztori szerint egy eleve válságban lévő házaspár szilveszter napján elgázol valakit, ám ahelyett, hogy jelentenék az esetet, inkább megpróbálják eltussolni azt. A gyilkossághoz kapcsolódó hazugságok azonban egyre szövevényesebbé válnak.

Bloody New Year

Időutazás és borzongás: a Bloody New Year című moziban mindkettő megtalálható.

A hátborzongató produkció cselekménye egy csapat fiatalról szól, akik visszautaznak az időben egy 1959-es szállodába szilveszter éjjelén. Hamarosan ráadásul megtámadja őket egy gonosz entitás, amely képtelen elengedni a múltat.

Ghostkeeper

A Ghoskeeper egy tipikus, mégis lebilincselő horrorsztori, amelynek ugyan sejtjük a különböző fordulatait, mégis odafigyelünk rá.

Ebben a moziban a zord időjárás arra kényszerít egy csapat embert, hogy egy elhagyatott Sziklás-hegységbeli szállodában keressen menedéket. Később azonban kiderül, hogy a szálló közel sem olyan üres.

Forrás: ITT

A figyelmetekbe ajánljuk