harry és meghan
Getty Images

Harry herceg és Meghan Markle jogi háborúba kezdhetnek

A South Park Harryéket csúfoló új epizódját követően sokan azt állították, hogy Sussex hercege és hercegnéje jogi lépéseket tervez a készítők ellen.


A The Worldwide Privacy Tour címet viselő epizódban a királyi pár nemzetközi reklámkörútra indul, amelynek az az apropója, hogy az emberek hagyják békén őket.

Bár minden epizód azzal a figyelmeztetéssel kezdődik, hogy a szereplők csupán a képzelet szüleményei, a Harryre és Meghanra való hasonlóság nem maradt észrevétlen. Mondjuk ez nem is meglepő, hiszen az animációs széria az évek során amiatt vált ismert, hogy hírességeket, politikusokat és magas rangú személyiségeket parodizált ki.

Ez is érdekelhet: Harry és Meghan egyetlen feltétellel hajlandóak részt venni Károly koronázásán

A különböző források arról számoltak be, hogy Sussexék „feldúltak és felháborodtak" az epizód miatt, A Fox News egyik forrása még azt is állította, hogy a pár jogi lépéseket tehet, Neil Sean királyi kommentátor pedig ezt nyilatkozta:

A volt királyi párhoz közeli források szerint úgy tűnik, hogy mint oly sok dolognak Meghan és Harry esetében, ennek is jogi következményei lehetnek. A jogi csapatuk szemet vet az epizódra, hogy lássák, mi a baj, és mi az, ami még baljósabbá válhat.

Harry és Meghan azonban azóta elzárkóztak a találgatások elől, hogy jogi lépéseket tesznek a műsor ellen.

A People szerint Sussexék szóvivője azonban azt mondta, hogy minden olyan feltételezés, miszerint nem örülnek az ábrázolásuknak, „badarság".

Forrás: Marie Claire UK

A figyelmetekbe ajánljuk