Hang nélkül 2

Hang nélkül 2

Kiderült, mikor kerül a mozikba a Hang nélkül harmadik része

De előtte jönni fog még egy spinoff is, szóval el leszünk látva bőven hangra támadó szörnyekkel.


John Krasinki leginkább Jimként volt továbbra is ismert az amerikai Office-ból, amikor egy horrorfilm írására és rendezésére adta a fejét, a Hang nélkül pedig óriási siker lett. Világszerte több, mint 300 milliót termelt, így a folytatás már-már magától értetődő volt. A koronavírus-járvány miatti tologatás után végül aztán idén nyáron bemutatták a folytatást, és a Hang nélkül 2 ismét 300 millió körüli világbevételt termelt, ami igencsak erős eredmény volt a járványidőszakot figyelembe véve.

Most a Paramount a nagy sikerre való tekintettel rögtön be is jelentette a Hang nélkül 3-at, ami 2025-ben érkezik a mozikba a tervek szerint. A projektnek egyelőre nincs se írója, se rendezője, de Krasinski egy ötletén alapul majd. Sokáig úgy volt, hogy várhatóan Jeff Nichols, a Take Shelter, a Mud, az Éjféli látomás és a Loving rendezője készíti majd a folytatást, de ő idő közben kiszállt a projektből teljesen.

Lehetséges ugyanakkor, hogy ez a tervezett spinoff volt. A következő Hang nélkül-filmre ugyanis nem kell három évet várnod, jövőre érkezik egy spinoff is, ami ugyanabban a világban játszódik, mint az eredeti filmek, de a sztorija nem függ össze az első két film karaktereivel elvileg. Ezt Michael Sarnoski, a Nicholas Cage főszereplésével készült Pig című független dráma rendezője készíti íróként és rendezőként egyaránt. Pontos premierdátuma ugyanakkor még nincs.

(Forrás: /Film)


A figyelmetekbe ajánljuk