Hacsak nem csak szívatnak minket, akkor az űrbe megy a Halálos iramban 9

Hacsak nem csak szívatnak minket, akkor az űrbe megy a Halálos iramban 9

Hatalmas csalódás lesz, ha kiderül jövőre, hogy a színészek csak vicceltek és nem kapunk autós jeleneteket az űrből.



Júliusban Ludacris, a Halálos iramban egyik szereplője a Jess Cagle Show vendége volt, ahol a műsorvezető megkérdezte tőle, hogy miután annyi eszement dolgot kaptunk a Halálos iramban szériától, repülőből ledobott autóktól, felhőkarcolók közt ugráló autókon át, egészen a tengeralattjáróval harcoló autókig, mivel lehet ezt még meghaladni, a következő filmben esetleg az űrbe mennek autóval? Ludacris pedig erre azt mondta, hogy a riporter eléggé ráérzett a dologra ezzel a kérdéssel, majd látszólag zavarba jött, mintha elkotyogott volna egy titkot.

Most Michelle Rodriguez volt ugyanannak a műsornak a vendége, adott volt, hogy tőle is megkérdezzék: most akkor Toretto és csapata tényleg az űrbe mennek? Rodrigueznek hasonló a reakciója, meglepődötten kérdi, hogy ezt honnan tudják, ennek titoknak kellene maradnia, majd gyorsan témát váltott arra, hogy női forgatókönyvírója van a sorozat kilencedik kiadásának. A színésznőnek ugyanis sokáig gondja volt azzal, hogyan kezeli a széria a nőket, de az új film ebben is jobb lesz a korábbiaknál.

Na most vagy az van, hogy Ludacris és Rodriguez színészként nagyon meggyőzően tud hazudni és eljátszani, hogy valami titok derült ki, amiről nem szabadna beszélniük és gyakorlatilag ez egy nagy közös vicc a kárunkra, vagy eljut a Halálos iramban franchise logikus következtetésként az űrbe. Bárhogy is legyen, ha addig közbe nem jön valami, 2021 áprilisában kiderül, a film ugyanis már leforgott, mindössze az ilyenkor szokás pár napos pótforgatás maradt hátra a kevésbé jól sikerült jelenetekre.

A figyelmetekbe ajánljuk