5 férfi hajtrend, ami a legdivatosabb 2023-ban

5 férfi hajtrend, ami a legdivatosabb 2023-ban

A 2020-as évekre számtalan már korábban látott trend visszatért a divatba, legyen szó a zenéről, az öltözködésről, a sminkelésről vagy a frizurákról. Utóbbi esetében valóban színes a paletta, ami megnehezítheti a férfiak dolgát, hiszen nehéz számontartani, hogy mi 2023-ban a legtrendibb választás.

A modern férfi frizurák esetében bárkinek szerencséje lehet, ugyanis a pár milliméterestől a hosszú loboncig, bárki megtalálhatja a számára megfelelőt, függően a haja mennyiségétől, hosszától, illetve attól, hogy mennyit van kedve vele foglalkozni és melyik a legkényelmesebb viselet a sietős hétköznapokon.


Tépett és felfésült (Taper Cut)

Ezzel a kéréssel bizonyára minden borbély találkozik akár napi rendszerességgel, mely során a vendégek Chris Hemsworth hajáról mutatnak képet. A frizura pontos kinézete nincs kőbe vésve, így szinte mindegy, hogy mennyire rövidek vagy hosszúak a tincsek. A kulcs az átmenetben van, ezzel lehet tökéletesíteni a divatos külsőt.

Ez is érdekelhet:Tom Ford 60 éves – öt érdekesség a divatvilág szülinapos fenegyerekéről

Hosszabb tincsek oldalt felnyírva

Shutterstock

Ezt a stílust kinézete ellenére könnyű karbantartani, hiszen elég beletúrni, megigazítani, ha minél rakoncátlanabbnak tűnnek a hosszú tincsek, annál divatosabb hatást lehet elérni. A trükk az oldalt felnyírt részletekben rejlik, a rövidségnek köszönhetően mégis igényesnek tűnik ez a frizura.

Mullet

A mullet vagy Bundesliga-séró egyértelműen az elmúlt évek egyik legdivatosabb fazonja. Előnye, hogy bármilyen hosszú hajjal és átmenettel elkészíthető: sokan a teljesen kopaszra nyírt oldalt preferálják, míg mások hosszabbra vágatják azt a részt. Ennek a stílusnak csak a képzelet szabhat határt, így könnyű egyedivé tenni. Pozitívum az is, hogy hullámos, göndör és egyenes hajjal is tökéletesen működik, így túl sok törődést sem igényel a beállítása, hiszen bárhogy jól néz ki.

Jól fésült, félhosszú

A 90-es évek Leonardo DiCaprióját és Brad Pittjét idéző hajvágás egyszerre kölcsönöz elegáns, szofisztikált és laza hatást. Ebből a fazonból a hátrafésüléssel lehet kihozni a maximumot, amelytől egyszerre tűnhetsz igényesnek, illetve divatosnak.

Buzz cut

Shutterstock

A buzz cut frizurát számtalan híresség kipróbálta vagy határozódott el mellette, többek között Tom Hardy, Chaning Tatum, Zayn Malik és Justin Timberlake is letette mellette a voksát. Tökéletes választás azoknak, akik nem szeretnek sokat bíbelődni a hajukkal, hiszen egyszerű gépivágást igényel, kinézetét pedig meg lehet bolondítani különböző átmenetekkel is.


A figyelmetekbe ajánljuk