ryan gosling a barbie című filmben

Ryan Gosling nem volt biztos benne, hogy elvállalja a Barbie-filmet

Margot Robbie a kezdetektől fogva nagy szerepet játszott abban, hogy a legendás Mattel-baba története a mozivászonra kerüljön. De úgy tűnik, filmbéli partnerét Ryan Goslingot – aki Kent alakítja – sokáig győzködni kellett, hogy csatlakozzon a projekthez.


A Rolling Stone magazinnak nyilatkozvaGreta Gerwig, a Barbie rendezője és társ-forgatókönyvírója elárulta, hogy Ryan Gosling volt az egyetlen jelölt Ken szerepére, annak ellenére, hogy valójában még sohasem találkozott vele.

Ez is érdekelhet: Barbie, Tom Cruise és az atombomba – 7 film, amit júliusban mutatnak be a mozikban

Csak Ryan Gosling arca lebegett előttem és ez egy hosszú út volt. Margot és én nem fogadtunk el nemleges választ. Attól a pillanattól kezdve, hogy Margot eljött hozzám, tudtam, hogy Margot-nak készítjük, de ugyanakkor Ryan-nek is. Annak ellenére, hogy egyáltalán nem ismertem Ryant. Soha nem találkoztam vele. Egyszerűen csak azt éreztem, hogy ki más játszhatná?

– mondta Gerwig.

Habár Goslingot leginkább komolyabb szerepekben láthattuk, Gerwig szerint egy ízig-vérig komikus, akinek sikerült a komédiát nagyon-nagyon komolyan vennie.

Ahogyan Kenről beszélgettünk, az olyan mélyreható karakteralkotás volt, amilyet még soha nem csináltam senkivel. Nem tudom, hogy bárki is többet fektetett volna abba, hogy az emberek megértsék ennek a szereplőnek a helyzetét. Ez rendkívüli volt

– mesélte a rendező.

A film premierjéig pedig nem kell már sokat várni, hiszen július 20-án debütál majd a hazai mozikban.

A figyelmetekbe ajánljuk