George Clooney és Julia Roberts
Universal Pictures

Sztárparádé a vásznon: 5 film, ami októberben érkezik a mozikba

Beköszöntött az október, a mozirajongók pedig joggal dörzsölhetik a tenyerüket. Az e hónapban debütáló filmek ugyanis valódi sztárparádét vonultatnak fel a nagyközönség számára. Az alábbi cikkben öt olyan filmet mutatunk be, ami októberben érkezik a mozikba.


Beugró a Paradicsomba (2022. október 6.)

A Beugró a Paradicsomba a Universal Pictures legújabb romantikus vígjátéka. Az Oliver Parker rendezésében készült filmben George Clooney és Julia Roberts újra összejönnek a filmvásznon. A készítők szerint a film festői látványt nyújt, és meleg, meghitt érzést hagy a nézőkben.

David és Georgia öt év házasság után hosszú ideig külön éltek, ám egy nap megtudják, hogy a lányuk úgy döntött, hozzámegy egy férfihoz, akivel Balin ismerkedett meg. A trópusi paradicsomba tett utazás azonban valami mást is tartogat a külön élő pár számára.

A Halloween véget ér (2022. október 13.)

A Halloween véget ér egy slasher horrorfilm a Universal Pictures háza tájáról. A David Gordon Green rendezésében készülő film a Halloween című sorozat végét jelenti, amely megteremtette Michael Myers rémálomszerű karakterét.

A film főszereplői Jamie Lee Curtis, James Jude Courtney, Andi Matichak, Will Paton és Kylie Richards lesznek, akik a sorozat korábbi filmjeiben is tiszteletüket tették.

A Halloween véget ér Laurie Strode és Michael Myers utolsó összecsapása, amely véglegesen lezárja a negyvennégy éves történetet.

Black Adam (2022. október 20.)

A Black Adam a DC Extended Universe (DCEU) készülő szuperhősfilmje, amelyet Jaume Collet-Serra rendezett. A film a 2019-es Shazam egyfajta folytatása lesz, és Dwayne Johnson játssza majd a címszereplőt, Black Adamet. A filmben olyan sztárokat láthatunk majd, mint Aldis Hodge, Noah Centineo, Pierce Brosnan és Sarah Shahi.

A film középpontjában az ősi Kahndaq városából származó antihős, Black Adam történetét meséli el, aki ötezer évnyi fogság után újjáéled. Ez arra készteti a Justice Society of America (Amerikai Igazság Társaság) nevű szervezetet, hogy megfékezzék és felvilágosítsák őt a modern korról.

A Black Adam számos új karaktert vezet be a DCEU-ba, és a rajongók már nagyon várják a közelgő megjelenést.

Amszterdam (2022. október 27.)

Az Amszterdam című mozinak minden esélye megvan arra, hogy egy korszakos dráma legyen, ugyanis a szereplőgárdája egészen elképesztő.

A David O. Russell rendezte moziban olyan világsztárok tűnnek fel, mint Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Chris Rock, Zoe Saldana, Taylor Swift, Michael Shannon, Robert de Niro, Rami Malek és még sokan mások

A film három barátot követ – egy katonát, egy ügyvédet és egy ápolónőt. A hármas tagjai a háború alatt találkoztak, és ahogy egyre közelebb kerültek egymáshoz, egyezséget kötöttek, hogy minden áron megvédik egymást. Egy nap azonban rejtélyes módon belekeverednek egy gyilkosságba, és őket tartják az első számú gyanúsítottnak.

Démoni fény (2022. október 27.)

A Démoni fény a Lionsgate közelgő természetfeletti horror thrillerje, amely idén októberben alaposan ránk hozza a frászt. A filmet Daniel Stamm rendezi és Robert Zappia forgatókönyve alapján készül. A főbb szerepekben többek között Jacqueline Byers, Colin Salmon, Posy Taylor és Christian Navarro lesz látható.

Amikor a természetfeletti jelenségek felerősödnek, a katolikus egyház újra megnyit több iskolát, hogy papokat képezzenek ki az ördögűzés rítusára. Ann nővért veleszületett adottságai miatt választják ki az egyik jelöltnek. Ann a diáktársával, Dante atyával együtt elindul, hogy felvegye a harcot egy démoni lénnyel, aki megszállt egy fiatal lányt. Az ördöggel való küzdelem Ann régi emlékeit hozza felszínre, amikor rájön, hogy ez ugyanaz a démon, aki egykor az édesanyját is kísértette.

Forrás: SK Pop

A figyelmetekbe ajánljuk