Elon Musk furcsán néz.
Getty Images

Elon Musk apja szerint fia alulteljesít, Teslát sem hajlandó vezetni

Elon Musk édesapjának, Errol Musknak érdekes véleménye van a világ leggazdagabb emberéről.


Musk apja bevallotta, hogy nem büszke milliárdos fiára, és nem vezet Teslát. Egy rádióinterjú során a műsorvezető ezt kérdezte az idősebbik Musktól:

Az utódod egy zseni. Elképesztően sok pénzt keresett és rengeteg mindent alkotott, ezt nem lehet tőle elvenni. Büszke vagy rá?

A 79 éves férfi így válaszolt:

Nem. Tudja, mi egy olyan család vagyunk, amely már régóta sok mindent csinál, nem olyan, mintha hirtelen kezdtünk volna el valamit csinálni.

Talán Musk papa szemében nem nagy dolog gazdagnak vagy milliárdosnak lenni, hiszen nem Elon az egyetlen tehetős családtag. Errol világossá tette, hogy a többi gyermeke is „érdekes dolgokra" készül. A férfi egyértelműen Elon öccsét, Kimbalt részesíti előnyben.

A milliárdos Kimbal egy dél-afrikai étterem-tulajdonos, séf és vállalkozó, aki a The Kitchen Restaurant Group tulajdonosa, azonban közel sem olyan gazdag, mint Elon. Errol Musk azonban nem állt meg itt, hanem egy ennél is furcsább kijelentéssel folytatta. Hozzátette, hogy milliárdos fia és a Tesla vezérigazgatója nem olyan boldog, mint amilyen lehetne a sikereit illetően.

A hetvenéves férfi legfurcsább kijelentése az volt, hogy fia öt év késésben van, és lehet, hogy alulteljesít:

Frusztrált a haladás miatt, és ez érthető. Tudom, hogy őrültségnek hangzik, de családként hajlamosak vagyunk így gondolkodni. Már 50 éves, és én még mindig kisfiúként gondolok rá. De ő 50 éves, úgy értem, az már egy öreg ember.

Az idősebb Musk ezután szóba hozta a fia Görögországban készült póló nélküli lesifotóit is:

Elon nagyon erős testalkatú, de rosszul táplálkozik

– mondta a világ leggazdagabb emberének apja, aki a Garcinia Cambogia-t ajánlotta – egy olyan táplálékkiegészítőt, amely a testmozgás vagy diéta nélkül segíti a fogyást.

Egy ilyen apa mellett kinek van szüksége ellenségre? Nem csoda, hogy Elon Musk sem rajong Errolért. Egy interjúban egyszer így fogalmazott az apjával kapcsolatban:

Majdnem minden bűncselekményt, amit csak el tudsz képzelni, ő követett el. Majdnem minden gonosz dolgot, amit csak el tudsz képzelni, ő tett.

Errolról az elmúlt időszakban érdekes hírek láttak napvilágot, ugyanis a SpaceX alapítójának apja 34 éves mostohalányától, Jana Bezuidenhouttól vállalt gyermeket.

Az önjelölt „nőcsábász" ezt teljesen normálisnak tartja, és nem bánja a négy évtizedes korkülönbséget.

Az egyetlen dolog, amiért a Földön vagyunk, az a szaporodás. Ez még mindig nem tetszik nekik. Még mindig egy kicsit hátborzongatónak érzik, mert ő a húguk. A féltestvérük

– mondta Errol.

Forrás: Luxury Launches

A figyelmetekbe ajánljuk