Olajban sütötték ki Ed Sheeran ajándék Rolexét
Getty Images

Olajban sütötték ki Ed Sheeran ajándék Rolexét

Kevés embernek jutna eszébe, hogy az ételeken kívül bármi mást is kisüssön olajban. Azonban az Instagramon tevékenykedő @cookingwithlyn pont ezt tette Benny Blanco zenei producer sárgaarany Rolexével.


Lynja úgy döntött, hogy Blanco óráját – amely 16 500 dollárba (6,7 millió forint) került, és elmondása szerint Ed Sheerantől kapta – kisüti olajban, és citromlével, illetve koktélmártással tálalja azt.

Ed Sheeran imádni fogja ezt

– mondja az Instagramjára feltöltött videóban.

A Rolex persze nem egészen olyan ízű volt, mint a farsangi ételek (Blanco szerint undorító íze volt), de a szerkezet valahogy még azután is működött, hogy tojásba, zsemlemorzsába és forró olajba mártották. "

Ez egy jó óra, kibírja a sütést

– mondja Lynja a videó végén.

Valóban, ez egy nagyon jó óra. A videóból úgy tűnik, Sheeran egy Rolex Oyster Perpetual Datejustot ajándékozott Blancónak, a gyártó egyik legikonikusabb időmérőjét.

Az 1945-ben megjelent Datejust volt az első olyan önfelhúzós, vízálló, kronométeres karóra, amely a számlap 3 óránál lévő ablakában mutatta a dátumot. Klasszikus megjelenése – beleértve a 18 karátos aranyból készült bordázott lünettát, a dátum feletti Cyclops-lencsét és az ötrészes, láncszemes Jubilee-karkötőt – évtizedek óta meghatározó, bár bizonyos elemei testre szabhatók.

Blanco órája egy sárgaarany modellnek tűnik, a lünetta, a számlap és a karperec mind ugyanabban a színben jelenik meg. A számlap az órajeleknél gyémántokkal van kirakva, és az óra a szokásos jubileumi változat helyett talán háromágú President-karpereccel rendelkezik.

Ha Blanco időmérője 31 mm-es, akkor egy Calibre 2236 önfelhúzós mechanikus szerkezetet tartalmaz, míg a 36 mm-es vagy 41 mm-es Datejust egy Calibre 3235-ös szerkezettel van ellátva.


Forrás: Robb Report


A figyelmetekbe ajánljuk