disney+
Shutterstock

Májusban is lesz mit nézni: 9 premier a Disney+-on

Hoztunk pár premierdátumot és előzetest. Itt vannak a Disney+ májusi premierjei!Anne Frank bújtatója

Az inspiráló igaz történeten alapuló sorozat Anne Frank bújtatójáról, Miep Giesről szól, Otto Frank titkárnőjéről. A holland ellenállás segítségével Miep és férje Frankékat és még számtalan embert védett meg a náciktól a második világháborúban. A modern érzékenységgel elmesélt Anne Frank bújtatója felfrissíti a történelmet, és minden eddiginél aktuálisabbá teszi Miep történetét. Arra készteti a nézőket, hogy feltegyék maguknak a kérdést: mit tettek volna Miep helyében, és vajon a napjainkban lenne-e bátorságuk szembeszállni a gyűlölettel. Amíg mások tétlenül nézték a történéseket, addig Miep a saját eszközeivel próbált segíteni.

A bemutató dátuma: május 2.

The Kardashians 3. évad

A kamerák újra akcióba lépnek: Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall és Kylie ismét bepillantást engednek az életükbe. A nézők nyomon követhetik, ahogy az anyaság, a közös gyereknevelés és saját birodalmuk felépítése között lavíroznak. Összetartozásukat kihívások nehezítik, számos feszültség merül fel, de családként, közösen vészelik át a viharokat.

Bemutató dátuma: május 25.

The Muppets Mayhem

Negyvenöt évnyi rock'n'roll után az Electric Mayhem nagyszabású zenei utazásra indul, hogy felvegye első stúdióalbumát. Az ikonikus Muppet-rockzenekar – melynek tagjai Dr. Teeth, Floyd Pepper, Janice, Lips, Zoot és Állat – egy fiatal menedzser vezetése alatt a modern zeneipar őrületével szembesül, hogy végre platinalemezt kapjon.

Bemutató dátuma: május 10.

Egy kínai Amerikája

A Gene Luen Yang úttörő képregénye alapján készült sorozat egy átlagos amerikai tinédzser megpróbáltatásait és viszontagságait meséli el, akinek élete örökre megváltozik, amikor összebarátkozik egy mitológiai isten fiával. Egy fiatalember saját identitásáért folytatott harcának története, amelyet a család, a komédia és az akciódús kung-fu segítségével mesél el.

Bemutató dátuma: május 24.

Ed Sheeran: Mindent összegezve

A világsztár Ed Sheeran most először enged bepillantást magánéletébe ebben a kendőzetlenül őszinte dokusorozatban, miközben feltárja a zenéjét inspiráló mindenkit érintő témákat. A sorozat Edet követi, miután sorsfordító híreket kapott: a nézők elé tárja az életének legnehezebb időszakában átélt nehézségeit és sikereit. Ez a saját gyártású, négyrészes sorozat bemutatja az ikonikus slágerek mögött meghúzódó exkluzív felvételeket, soha nem látott személyes archívumokat barátaival, családjával és legendás stadionbeli fellépéseivel, amelyek betekintést engednek Ed világába.

Bemutató dátuma: május 23.

Zsákolj, ha tudsz!

Az ikonikus film modern feldolgozásában a korábbi sztárjátékos, Jeremy, akinek a sérülései kettétörték a karrierjét, vonakodva, de összefog Kamallal, az egykor ígéretes kosarassal, aki vakvágányra vitte a saját pályafutását. Bizonytalan kapcsolataik, nyomasztó anyagi helyzetük és belső küzdelmeik közepette a két, látszólag különböző kosaras összefog, hogy még egyszer, utoljára megpróbálják megvalósítani az álmaikat.

Bemutató dátuma: május 19.

Még nem halott 

A Még nem halott című sorozat főhőse a nemrég szinglivé vált, pénztelen, saját magát rakás szerencsétlenségnek címkéző Nell Serrano (Gina Rodriguez), aki próbálja újrakezdeni a tíz évvel ezelőtt maga mögött hagyott életét és karrierjét. Miután elvállalja az egyetlen munkát, amit talál, és gyászjelentések írásába fog, elkezd életvezetési tanácsokat kapni egy valószínűtlen helyről.

Bemutató dátuma: május 10.

Kráter

A KráterCaleb Channing felnőtté válásának kalandos történetéről szól, aki egy bányászkolónián nőtt fel a Holdon, majd apja halála után véglegesen egy idilli, távoli bolygóra költözik. Mielőtt azonban útnak indulna, hogy teljesítse apja utolsó kívánságát, három legjobb barátjával, Dylannel, Borneyval és Marcusszal, valamint egy újonnan érkezett földi társukkal, Addisonnal együtt elkötnek egy rovert, hogy egy utolsó közös kaland reményében felfedezőutat induljanak egy titokzatos kráterhez.

Bemutató dátuma: május 12.

A szekta szökevénye

Egy helyi lány eltűnése egy nőben gyermekkori emlékeket idéz fel, amikor egy magát Nemzetségnek nevező, egy nő által vezetett szekta tagja volt. A J.P. Pomare könyve alapján készült sorozat egy szekta túlélőjének rémálmait követi nyomon, aki kénytelen szembenézni múltjának démonjaival, hogy a jövőben megakadályozza az ártatlan gyermekek elrablását és lelki bántalmazását. Ez a hidegrázós pszichológiai thriller beférkőzik az elmébe, elmosva a határokat múlt és jelen, valóság és rémálom között.

Bemutató dátuma: Május 24, 2 rész premier, új epizódok hetente.

A figyelmetekbe ajánljuk