Újra összeáll a Destiny's Child?
A Destiny's Child rajongói tűkön ülnek azóta, mióta meglátták, hogy az együttes a hét elején megváltoztatta Facebook- és Twitter-fiókjuk fejlécképét, ami felvetette a legfontosabb kérdést: vajon új zene készül?


A Twitteren persze futótűzként terjedt a pletyka, vajon mit tartogat számunkra a legendás trió? A régi zenék újrakiadásától kezdve az új anyagokon át a közös turnéig mindenfélét találgattak. De úgy tűnik ennél konkrétabbat senki sem tud mondani.

A három énekesnő ezelőtt még májusban találkozott Michelle Williams új könyvének, a Checking In-nek a megjelenése előtt, ekkor pedig Williams Twitterére posztolt hangfelvételen Beyoncé hallható, amint azt mondja:

Főzök egy kis zenét."

Beyoncé egyébként nemrég megerősítette ezt a Harper's Bazaar szeptemberi számának címlapsztorijában, ahol azt nyilatkozta:

Igen! Új zene jön."


– majd folytatta:

Már másfél éve stúdióban vagyok. Néha egy évbe telik, amíg személyesen több ezer hangot átkutatok, hogy megtaláljam a megfelelőt. Mégis, semmi sem hasonlítható ahhoz a rengeteg szeretethez, szenvedélyhez és gyógyuláshoz, amit a stúdióban érzek. 31 év után ugyanolyan izgalmas érzés, mint kilencéves koromban"

– mesélte.

A Destiny's Child újraegyesüléséről azonban nem érkezett hivatalos hír, így a rajongóknak továbbra is várakozniuk kell.

(Dazed)

A figyelmetekbe ajánljuk