„Budapest New Year’s Eve” – így köszöntsük stílusosan az Újévet!

„Budapest New Year’s Eve” – így köszöntsük stílusosan az Újévet!

Ha szeretnénk méltóképpen elbúcsúztatni az óévet és köszönteni az újat, Budapest számos lehetőséget kínál számunkra. A magyar főváros nemcsak pezsgő éjszakai életéről, hanem kulturális kínálatáról is híres, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb programot.


Szilveszteri vacsora

Aki szereti a finom ételeket és italokat, annak érdemes kipróbálnia valamelyik budapesti étterem szilveszteri ajánlatát. A városban számos minőségi vendéglátóhely várja a vendégeket különleges menüvel és pezsgővel. Sok étterem élő zenével vagy valamilyen más produkcióval gondoskodik arról, hogy a szilveszteri vacsora emlékezetes legyen.

Akár a belvárosban, akár a Duna partján szeretnénk vacsorázni, biztosan találunk olyan helyet, ami megfelel az ízlésünknek és a pénztárcánknak. A legjobb éttermek között megtalálhatjuk a hagyományos magyar konyhát, az exkluzív nemzetközi ízeket és a modern gasztronómiai csodákat is.

Budapest New Year’s Eve

Ha vacsora után szeretnénk egy kicsit kimozdulni és részt venni a városi forgatagban, akkor irány a Duna part vagy a város valamelyik központi tere! A Budapest New Year's Eve rendezvények között találunk tűzijátékot, koncerteket, utcabált és sok más izgalmas programot.

A városban egész nap tartanak a szilveszteri mulatságok, ahol street food, melegítő italok és kézműves termékek is várnak minket. Este pedig élő zenés koncertekkel és tűzijátékkal ünnepelhetünk. Ha pedig még több izgalomra vágyunk, dunai hajókirándulásra is mehetünk szilveszter éjjelén, és így a vízről csodálhatjuk meg a város fényeit és a tűzijátékot.

Színház, hangverseny

Aki a kultúrára esküszik, annak sem kell csalódnia Budapest szilveszteri kínálatában. A város számos színháza, koncertterme és művelődési háza különleges előadásokkal készül az év utolsó napjára.

A programok között található balett, opera, klasszikus zene, operett és musical is. Ha pedig inkább egy színházi előadással szeretnénk búcsúztatni az óévet, látogassunk el a város valamelyik neves színházába!

A figyelmetekbe ajánljuk