Britney Spears és Justin Timberlake

Britney Spears azzal vádolta meg családtagjait és volt barátját, hogy „hírnév és figyelem" érdekében használják a nevét.


Egy hétfői Instagram-posztban – amelyet azóta már töröltek – Spears anyját, Lynne Spearst és nővérét, Jamie Lynn Spearst ekézte azért, mert memoárokat írnak a családjukról.

Exét, Justin Timberlake-et is kritizálta, akinek 2002-es Justified című albumán több olyan dal is volt, amely a Spearsszel való szakítására utalt.

Tegnap este felhívott Jézus, és tudod mit mondott ??? Azt, hogy: Kedves gyermekem ... anyukádnak pont akkor volt jött ki a könyvével, amikor a legnagyobb szükséged volt rá ... és mindezt MIÉRT ???? A hírnévért és a figyelemért. Az exed ugyanezt tette. Az első albumához a te neved használta fel, azt állítva, hogy mocskos dolgokat tettél vele !!!!

– írta egy Timberlake-kel közös fotó mellé Spears, a Newsweek szerint.

Justin Timberlake debütáló szólóalbumán szerepelt a népszerű Cry Me a River című szakítós dal. A klipben egy olyan modell szerepelt, aki nagyon hasonlított Spearsre, a dalszöveg pedig erősen utalt arra, hogy a lány megcsalta Timberlake-et, és ezzel véget vetett a kapcsolatuknak.

A Rolling Stone-nak adott 2011-es interjújában Britney Spears kétségbeesettnek nevezte a klipet.

Felhívott, és állítólag újra össze akart jönni velem, vagy ilyesmi, de mögötte az állt, hogy 'És egyébként benne vagy egy videóban, ami hamarosan megjelenik. Ez valahogy becsúszott. 'Ne aggódj emiatt. Nem nagy ügy. Szóval a lemezkiadó felhívott, és azt mondta: 'Ha meg akarod változtatni, megteheted'. Megvolt a hatalmam, hogy nemet mondjak a videóra. De nem tettem, mert úgy gondoltam, 'Hé, ez a te videód'

– árulta el Spears.

Nem is láttam. Aztán kijött, és azt mondtam: 'Nemet kellett volna mondanom erre a szarra, baszki!' De ez egy remek módja volt annak, hogy eladjuk a lemezt. Okos ember. Okos fickó

– folytatta.

Bár a Cry Me a River segített elindítani Timberlake sikeres szólókarrierjét, az utóbbi időben több kritika érte, amiért kihasználta Spearst, hogy népszerűsítse a zenéjét, és sokak szerint mindeközben szexista nyelvezetet terjesztett.

2021 elején Timberlake bocsánatkérést intézett Spearshez, és elismerte, hogy hasznot húzott egy olyan rendszerből, amely elnézi a nőgyűlöletet és a rasszizmust.

Forrás: Insider


A figyelmetekbe ajánljuk