billie eilish

Billie Eilish

Nyáron jön Billie Eilish új albuma

Úgy tűnik, emiatt cserélte le neonzöld-fekete hajszínét szőkére.


Billie Eilish védjegyévé vált neonzöld-foltos fekete frizurája, nemrég viszont szőkére váltott, jól meglepve rajongóit. Akkor már sokan sejtették, hogy valószínűleg érkezik várva-várt új albuma. Amikor ugyanis popsztárok radikálisan megváltoztatják a külsejüket, az gyakran egy új lemez miatt teszik, amolyan korszakváltásként.

Eilish testvére és alkotótársa, FINNEAS tavaly már elárulta, hogy nagyjából kész az album, viszont azt mondta, hogy addig biztos nem fogjuk hallani, amíg a járvány tart. Leginkább azért, mert igazi bulis lemez, aminek nem áll jól a karantén. Most, hogy javában zajlanak már az oltások, az énekesnő elérkezettnek látta hát az időt.

Twitteren bemutatta második nagylemeze borítóját, ami egyértelművé teszi, hogy a lemez miatt is lett szőke, vagy legalább is valamiféle korszakváltásban van. Happier Than Ever a címe az új anyagnak, ami magyarul annyit tesz, hogy boldogabb mint valaha, és július 30-án jelenik meg. Most csütörtökön pedig hallani fogjuk róla vélhetően az első kislemezt is. Azért vélhetően, mert előző albuma óta több kislemezt is kiadott az énekesnő, de valószínűleg ezek még nem az új lemez beharangozói voltak.


A figyelmetekbe ajánljuk