Edoardo Mapelli Mozzi és Beatrix hercegnő

II. Erzsébet unokája nemrég jelentette be, hogy férjével gyereket várnak. Az örömhírről II. Károly királyt is tájékoztatták, aki „el van ragadtatva“.


András herceg időseb lánya, Beatrix hercegnő és férje, Edoardo Mapelli Mozzi második közös gyereküket várják. Három évvel ezelőtt született meg első kislányuk, akit Sienna névre kereszteltek. Van egy fiuk is, Mapelli Mozzi előző kapcsolatából, a nyolcéves Christopher Woolf, „Wolfie”. A hírt a királyi család Instagram-oldalán tették közzé, amelyen az is olvasható, hogy a regnáló királyt, III. Károlyt is informálták, aki örömét fejezte ki.

A bejegyzés szerint tavaszra várják a babát, valamint átlapozhatunk néhány családi fotót is, ahol Beatrix hercegnő férjével és gyerekeikkel láthatók.

Beatrix és Mapelli Mozzi 2018 óta alkotnak egy párt és 2020-ban házasodtak össze a koronavírus idején, egy privát ceremónia keretein belül. Az esküvőt Windsorban tartották, a Mindenszentek királyi kápolnájában. Első közös lányuk, Sienna, aki nem rendelkezik külön hercegnői titulussal, ugyanis azt általában csak a trónöröklési rendben helyet foglalók kapnak. Várandósága miatt Batrix húga, Eugénia hercegnő most 12. helyen szerepel a trónöröklési rendben.


A figyelmetekbe ajánljuk