Adam West Dancing GIF

Így nézne ki az új Batman a 60-as években

Vicces kedvű emberek újraszerkesztették az új film képsorait a régi Adam West főszereplésével készült sorozat stílusában.


Sokáig le volt nézve ugyan a képregényrajongók által, mára viszont annak is köszönhetően, hogy Batmannel lassan Dunát lehetne rekeszteni, mostanra amolyan vicces kultklasszikussá nemesedett a 60-as években futó Batman-sorozat Adam West főszereplésével. Ehhez persze az internet is hozzátette a magáét, a széria stílusa ugyanis rengeteg kiváló reakciófotóhoz és gifhez adott lehetőséget.

A Corridor egy effektes csapat, akik két csatornájukon keresztül a YouTube-ra is gyártanak tartalmat. Általában amolyan kihívásokat adnak egymásnak, amit aztán meganimálnak és a nézőkkel közösen nevetnek a felvételen akár. Például egyik videójukban az volt a feladat a tagoknak, hogy a Marvel-filmeket animálják 18-as karikásra brutálisabban ábrázolt erőszakkal.

Legújabb videójukban azt tűzték ki célul, hogy az idén bemutatott Batman felvételeit szerkesszék meg picit az 1960-as évekbeli sorozat stílusára, a végeredmény pedig természetesen fergeteges lett.


A figyelmetekbe ajánljuk